Follow Viruspadu

Tuesday, September 10, 2013

Akibat...

... memakai contactlens sabtu dan ahad.
Mata saya terus sepet sebelah.
Hoih. Pedih.

Terus rasa nak tukar nama belog kepada sepetsebelah.com kikikiki.

Ini semalam.

Kenapakah mata saya sensitip sangat?
Adekah korang jugak macam tu
Saya tengok orang yang pakai hari-hari tu elok je
Takde masalah punggggggg.
Padahal dah ikut dah tertib dia. Ce bagi petua sikit.

Semalam kan.
Saya saje gatai pakai batik.
Yelahkan patut pakai setiap khamis le kan
Gomen.
Tapi saje la, tak tahu nape terindu pulak dengan baju pekerti ni. Baju ni saya dapat free masa jadi LO.

Lalu kawan saya tegur

"ni apsal pakai batik ni?"
"biarlahhhhhhhhhh sukatik saya"
"ni mesti tak sabar nak malam jumaat kannnnnnnnn"

HAHAHAHA
boleh ek fikir macam tu HAHAHAHA

Superlawak.


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Sya Kiffli said... [Reply to Comments]

suka tengok kak jem yang comel..:)

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

Hai sis jemah..selalu baca tp segan nk komen..hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^