Follow Viruspadu

Tuesday, September 17, 2013

Anda Kuasakan!

Beb!
Ini Shaheizy Sam Beb. Fiwiiiittttttttttttttttttt

Dan

Ini Kak Jeng yang sedang minum nescafe :p ehem ehem


Amacam ada kaitan Shaheizy dengan KakJeng?

HAHAHA

Memang takde kaitan secara terus.
Tapi ada kaitan secara HATI
HAHAHA nak jugakkkkk tukan

Saya tengah pening ni nak fikir lirik lagu untuk Shaheizy Sam.
Haaaa kan kaitan secara HATI ni kennn.
Korang mesti tak caya Shaheizy sam mintak kakjem Inspirasikan Lirik Lagu Terbaru beliau :p

Kempen Nescafe Cans – People Powered Music bersama SHAHEIZY SAM

Korang pun ada kaitan secara HATI dengan Shaheizy Sam?
HEHEHE Jelessss lewww tewwwwwwwwwwww kan dengan kakjeng :p

So macam manakah caranya nak ada kaitan secara HATI
Atau sebenarnya macam mana nak Inspirasikan Lirik Lagu Terbaru beliau?

Hantarkan lirik lagu / nyayian anda ke FACEBOOK SHAHEIZY SAM atau  TWITTER SHAHEIZY SAM dengan hashtag #NescafeOnSam.

Maklumat lanjut, layari  www.onsam.com.my

This is a Paid Advertorial by Nestle



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

Aiza Haris said... [Reply to Comments]

jelessssssnyerrr... rasa nak lempanggg shaheizyy tuu hahahaha

eyza fariza said... [Reply to Comments]

Wow...shaheizy sam tu...jeles nyewww

eyza fariza said... [Reply to Comments]

Woe...shaheizy sam tu...jelesnyewww ai

eyza fariza said... [Reply to Comments]

Wow...shaheizy sam tu...jeles nyewww

eyza fariza said... [Reply to Comments]

Wow...shaheizy sam tu...jeles nyewww

eyza fariza said... [Reply to Comments]

Wow...shaheizy sam tu...jeles nyewww







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^