Follow Viruspadu

Monday, September 30, 2013

Awan di Genting terlalu indah

Ok, sebelum saya melupakan pasal ni, lebih baik saya tulis.
Yuuuk sambung entry pasal family day ofis en.Badang di D'Ark Janda Baik ritu :p bersama 5 orang anak.

Sebenarnya pasal family day dah habis dah. Lepas habis game semua, kitorang mandi sungai ramai-ramai sambil melawan siapa paling lama boleh tahan nafas dalam air kikikiki.

Kejap je ye mandi. Giler sejuk. Habis kecut kecut satu badan.
Lain best mandi sungai ngan laut ni kan.
Sungai sejukkkk

Sebelum ni Badang macam plan lain, dia ajak pergi tengok pameran kucing. Tapi dalam perjalanan balik tu. Kitorang sembang-sembang. Kalau singgah cameran highland tido satu malam pun best kan. Tapi baju pulak takde. Pfttttttttttt. Last2 singgah genting highland je. Takyah tido-tido.


Dalam perjalanan dan singgah makan durian. Memang best giler.
Korang tengok la nisa tu. Pakai lagi hadiah kemenangan beliau HAHAHA. feeling puteri sangat. Siap kena panggil dia puteri nisa :p

Dan korang tahu tak yang kat genting dah takde outdoor game?
TIDAK ADA ye.
Lagi 2 tahun kot baru ada balik. Yang ado cuma indoor game sahajoooooooooo.

Indoor pun indoor lah! Bersama anak-anak :p




Tak banyak game pun
Agak frust jugak sebenarnya hehehe.
Tapi takpelah. Apa yang adooo je lah.

Yang penting kena amik gambar kat batu ni HAHAHA. Lain macam gaya ko posing kan nisa :p

OTW balik dah

Alahai kenapa tak nampak awan kat belakag tu. Cantik giler okey.

Ala tak nampak lagi...

Ada saya keek kan awan yang cantik kat genting
Tapi tak sama la, pandangan mata dengan hasil keek.
Tiap kali saya pergi genting, mesti saya kagum sangat dengan awan dia.

Aktiviti kitorang padat sangat hari tu.
Sebab turun je dari genting, terus ke rantau.

Sayang,
Jom kita pergi genting lagi :p



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

MySaRaH said... [Reply to Comments]

eh..yeke dah takde outdoor games kak? kenapa kenapa kenapa??? why why whyyyy??? arghh

Ietams said... [Reply to Comments]

eh kenapa dah katup outdoor game nye tu eh...?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^