Follow Viruspadu

Thursday, September 19, 2013

D'Ark Janda Baik

Ini adelah Family Day ofis Badang yang dibuat di D'Ark Resort & Training, Janda Baik . Yang mana family day opis saya juga akan buat dekat Janda Baik jugak. Maka kemungkinan besar saya tak pergi. Hoh.

Kebetulan kaklang dengan Abanglang saya pergi Bangkok. Dan saya menjadi babysitter anak-anak beliau yang baby sangat HAHAHA. So hangkut semua sekali pergi Janda Baik. Memang dah pesan awal-awal, nnt bawak baju mandi. Kita nak mandi sungai. Yeahooooooooooo. Eh kenapa saya pulak yang over sexcited ni Kahhhhhhhhhhhhhh. Lama wei tak mandi sungai. Lama tak main hujan. hihi,

Anak-anak kaklang ni, setahu saya jenis bangun lambat jugak ni sama mcm mak sedara dia :p. So malam tu dah pesan dah. Kul 8 nak gerak. Maka inilah kitorang jam lapan pagi.

Sarapan. Tak tahu tengah sembang apa. Tapi saya tengah pandang muka ajoi yang malu-malu abahdak nak amik gambar makan sarapan HAHAHA. Tak cool.


#OOTD
Nampak Midi Cardigan yang saya pakai
Ditaja Oleh Pondok Merah Jambu
To order, kindly sms/wassap 0193042999
Best sebab ia lembut dan labuh kaver butt :)
Dan memakai seliper. HAHAHA.
Simple dan selesa. Nak pegi sungai ni wei. Takyah nak berkasut bagai la.

Masa ni tengah bengang.
Sebab Badang kata berkumpul kat opis dia jam 9 pagi. Saya tgk batang hidung sorang pun tak nampak. Kenapa kena tengok batang hidung pun tak tahu lah kan :p Tapi tak kira. Nak jugak tgk hidung kahkahkah

Rupanya badang silap. Depa dah tukar plan berkumpul kul 10. Nangis ok tunggu lamaaaaaaaaaaaaa.
Dah la kitewwww tu dah tak sabarrrr HAHA.

Bergerak jam 10 lebih. Nampak muka happy memasing?

Budak-budak ni sanggup berhimpit kat tengah-tengah tu. Padahal boleh je duduk belakang tu. Kalau macam ni baik papa kau bawak viva je. HAHAHA.

Singgah Mc D. Makan. Walaupun tak lapar.




HAHAHAHA.
Kerja kitorang asik la amik gambar
Bukan apa, saje nak hantar kat wasap family.
Nak bagi makpak dorang kat Bangkok jeles HAHAHA.

Dah sampai D'Ark.
Cantik tau sini.
Rekemen korang pergi
Sebab depan dia sungai.





Kelihatan kakjeng yang paling gembira disitu :p
Apakah!

Terasa rugi tak bawak buku cerita kan. Kalau tak boleh layan novel. Suasana kat sini best la. Tenang. Dengan angin sepoinya. Walaweiiiiiiiiiiiiiii.




Best kan best kan



Belah sini cetek je
Sesuai anak-anak kecik macam anak saya
Nak yang dalam, belah lain.

Lepas mandi. Minum petang. Pehhhhhhhhhhhhhh. Layan.

Ayin

Ajai

Ajoi

Perempuan koboi



Waduh!
Best.

Sambung lagi nanti.



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

sodapnye cekodok! faveret sgt tuh!

Al Kisah said... [Reply to Comments]

yup memang best tempat nie.. lokasi filem dan drama..

Carlos Santiago said... [Reply to Comments]

mmg best tmpt ni.

Yeen Ramli said... [Reply to Comments]

hmm.. menariks gak tempat ni.. balik mesia kena pegi!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^