Follow Viruspadu

Wednesday, September 18, 2013

Gembira

Pagi tadi dimulakan dengan sentap tak hengat.
Muka ketat je
Senyum pun jadi sembab.
Langsung tak berseri.
Merajuk atas sebab yang tak pasti.
Perempuan memang macam tu
Bila ditanya kenapa merajuk. Mesti tak tahu sebab apa.
Ataupun tahu sebab apa, tapi malu nak cakap sebab kecik sangat.
Kadang punca sebesar kuman je. Tapi rajuk dia macam tak bagi makan lapanploh hari.
HAHAHAHA.

Hai la kakjeng. Perangai. Dasar sangat!.

Perempuan kuat merajuk.

Ok gambar ni saje je.
Masa kitorang lepak taman ritu. Takde kena mengena pun dengan apa yang saya nak cerita.

Sebenarnya nak share dengan korang keHAPPYan saya hari ni
Selepas mendapat satu panggilan tadi.
Nasib baik la saya ni kat office. Rasa nak lompat bintang sekali tadi sebab happy.
Tapi kaver line la kan. Kang hilang pulak status saya sebagai gadis paling ayu kat Jalan Duta ni kahkahkah #ciptasendiri



Saya bersyukur Ya Allah.
Terima kasih Ya Allah.

Hilang semua penat rasanya hari ni.

Rasa gatal je jari nak cerita apa yang diHAPPYkan.
Tapi tulah.
Takleh cerita lagi la pulokkkk.
Bulan depan ek.

I Promiseeeeeeeeeeeeeeee :)





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

11 komen[s]:

Puan Nad said... [Reply to Comments]

dapat tukar kan? ehe

Puan Nad said... [Reply to Comments]

dapat tukar kan? kan? kan? ehe

mama maman aka yana said... [Reply to Comments]

dpt durian runtuh ke atau bulan jatuh ke riba.. hehe

ArELeEz said... [Reply to Comments]

merajuk tu penyeri wanita kot.. klu xmerajuk, maka xb'seri. va3..! buleh gitu..! ha3..

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

Pregnant ke??hehe

ibuafiqahhuzaifah said... [Reply to Comments]

salam,

dapat tukar ke kak jem?xsabar nk tgu ape la berita gembira itew..

MySaRaH said... [Reply to Comments]

Alohhhh kak jeng ni sajek jekkk.. Lamenye nak tgu bulan depang..

Ayu Rashid said... [Reply to Comments]

Nak teka....
Kak jengggg dpt tukar ke seremban!!!!

*if so, alhamdulillah! Mesti abg sks rindu u hihiii

momo desu said... [Reply to Comments]

dapat tuka seremban? :)

Suliana said... [Reply to Comments]

dpt tukar la tu .. tul x kak jem? xpyh tgu bulan depanlah, citelah skrg. hehe

Puteri Satu said... [Reply to Comments]

confirm dapat tukar balik seremban nih... pasni dah tak perlu kejar bas kul 5 pagi kan...hehhehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^