Follow Viruspadu

Tuesday, September 10, 2013

Open House Petronas

Nampak ceera update, hegeh la nak update.
Memang teringat dari semalam sebenarnya
Tapi biasalah. :p

Raya dah habis dah kan
Entry open house baru nak muncul kikiki

Ini adelah kejadian pada hari jumaat. Lepas saya hantar abah saya tambah darah dekat HUKM tu.

Pastu tiba-tiba dapat invitation dari nuffnang untuk pergi Open House Petronas kat Mandarin Oriental sebelah KLCC. Aduhhhhhhhhhhh. Ko ingat kakjeng ni reti nak pergi? Tapi sebab ada ceera, ada fila. So bereh la. Mek sukeeeeeeeee.

Tapi ada cabarannya seperti saya tidak ada baju nak pakai. Takkan nak pakai seluar jeans pergi open house kan. Sangat tak manis.
Kemudian saya tak reti nak pergi macam mana
Kemudian kena amik ceera kat rumah dia, masalahnya saya tak reti pergi rumah beliau
Biasanya masuk kereta je... tahu2 dah sampai kan.
Dasarrrrrrrrrrrrrrrrr...

So mintak tolong kakcik temankan saya pergi rumah ceera. Pastu pinjam baru ceera. Semuanyalah. Dari baju, skirt shawl dan juga anak tudung. Nasib baik kasut beliau saya tak muat, kalau tak saya sebat sekali huhuhu.

Jangan tengok keadaan bilik HAHAHA. Itu keadaan bilik orang yang baru kawen tu, sebab nak pindahkan barang, HAHAHA. Serabut.

Ceera hangin betul dengan saya sebab tak reti pergi rumah dia.

"hoi pakai waze la..."

HAHAHA.
Macam la tak kenal kakak dia ni macam mana.

Lagi best. Jalan masa tu jem. Kereta banyak kata ko. Ceera sopan je tunjuk jalan.

"kalau andak ok, cuba tukar lorong tengah, kalau tak boleh. takpe"
HAHAHA.
Memang saya kalau dah kat lorong tu, memang lorong tu la sampai kesudah. Kejung kaki rasa kalau nak tukar lorong kahkahkah


Sempat amik gambar. Sebab jem tahap parking wei.



Ko tengok!, tengah drive boleh peluk tubuh kan. Bosangggggggggggg

Terima kasih petronas jemput kitorang.
Makanan banyak. Sedap sedap sedap.
Saya tak dapat makan banyak. Rugi betul.
Sebab sebelum keluar dari rumah mak
saya makan banyak
Mak masak sedap sangat wei.

Sama aje la makanan ceera dengan saya
Cuma saya makan sikit la.




Sitembam dan Sikurus.
Muka ceera ni pakai tudung canne pun cantik
Sebab dia takde pipi macam saya.
Pipi telur hehehe.



Hai Kak fila  hew hew hew

Kalau ada geng pergi event baru la rasa bernyawa sikit.
Kalau tak mesti saya kejung disitu :p

Korang tengok muka fila ngan ceera pakai tudung canne pun comei kan.
I is jelly.


 OOTD baju pinjam. Tetiba pakai kasut flet HAHA. Nasib la pakai kasut dengan seluar jeans tadi. Dah takde kasut nak sauk.

Jemah.Fila.Ceera.


Terima kasih Petronas jemput kita
Terima kasih Nuffnang jemput kita



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu



1 komen[s]:

Al Kisah said... [Reply to Comments]

uiah ini memang padu.. awat la nuffnang tak jemput i sekali..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^