Follow Viruspadu

Monday, September 02, 2013

Tahniah Sepet :)

Alhamdulilah,

Selesai sudah majlis perkahwinan adik saya Zuhana aka Sepet
Terima kasih kepada semua yang hadir semalam.

Maafla saya tersenyap dan senyum-senyum dari kejauhan kekeke.

Entry penuh nanti ek, kat kamera godang. Acik tak transfer lagi kat laptop.








Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

baby comel said... [Reply to Comments]

Cantiknya pengantin.. tahniah,

Baiduri said... [Reply to Comments]

Tahniah =)

Eliss Mie said... [Reply to Comments]

tahniah utk sepet . semoga bahagia till jannah. x sangka bc blog dia mula2 dulu remaja lagi dan jadi isteri orang ;p

Love Razila said... [Reply to Comments]

Selamat pengantin baru sepet =)

Watie Shaharin said... [Reply to Comments]

Kak Jemah,
Bab tersenyap dan senyum2 dari kejauhan itu adalah sgt betul.. memang kak jemah sgt pemalu.. lemah lembut org nyer.. tinggi lak tu.. teruja ai nak bergambar... tp sbb kan kak jemah pemalu.. ai pun jd doule malu ah... anyway, tahniah sepet @ hana... lawo sgt...
@WatieShaharin

Sya Mimie said... [Reply to Comments]

tahniah buat adik akk.. zuhana cantik sangat2.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^