Follow Viruspadu

Monday, September 09, 2013

Tudung

Inila tudung yang saya beli kat senawang yang sepatutnya nak pakai masa kenduri sepet. Tapi akhirnya saya tak pakai. Sebab pelik. Nampak pelik. Pelik sebab tak sesuai dengan baju saya tu la. Oyye, entry kenduri sepet tak publish lagi kan. Nanti la entry tu. Niat nak pakai tudung oning fareeda. Tapi yang macam ni pun boleh la. Dah teringin sangat kennnnnnnnn. kih kih kih.

Berusaha kelihatan comel memakai tudung ini :p



Jangan kira berapa warna ada kat tudung tu :p
Badang tengok pun rimas je.
Tapi terpaksa la beliau redha kan, dah tu bini sendiri. Nak kata apa lagi kan.

Nampak lain kan muka saya :p
Sebab dah terbiasa pakai bawal ngan shawl
Padahal dulu pakai je tudung oning ni
Rasa ok je
Sekarang pulak gatal nak rasa lain lain pulak
Bluwekkkkkkkkkkk
Saya pakai tudung ni sabtu lepas masa ada event nuffnang kat Papa Johns :)

Tu je.
Nak tunjuk tudung je entry ni :p



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

aziekz said... [Reply to Comments]

cantek..org cantek..pkai apupun cntek..

Tp suke tgk kak pkai tdung bawal...terbentuk comel je







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^