Follow Viruspadu

Monday, October 21, 2013

Best ke?


Hai uolsss

Masih bersiaran dari note 8.0 uolsssss
lalalalala

hari ni hari pertama la masuk meeting bawak note ni kan, pastu amik nota pun pakai ni kikiki... rasa style giler lah hahaha #lempangkakjeng

Kalau korang nak beli ni utk buat kerja memang saya rekemenlah. Buat masa ni la ye. Sok sok tak tahu lah. ibu2 kalau ada anak kuat main game, dilarang install game ye kat note. Karang satu keje pun tak jalan. Asik la berebut dengan anak je kan. Cukuplah pengalaman dengan ipad dulu. Memang langsung tak dapat pegang pun. Pastu sekarang apa pun tak boleh.

Tapinya saya belum la try kopipes dokumen masuk sini lagi. Belum try masukkan gambar. Eh banyak benda belum try lagi kisahnya.

kalau korang tahu mcm mana nak pakai blogger app kat note ni, bgtau kite ek. Semalam try masih tak jumpa mcm mana nak insert picture tengah2 texts.

ok nnt saya update lagi ek :)


------------
Mini ads





Sebagai menghargai sokongan pelanggan kami, dengan ini Alycia Premium Beautiful Berbesar Hati Ingin Menawarkan DISKAUN HARGA RUNTUH( 30% ). Promosi bagi bulan OKTOBER 2013.

Keistimewaan Korset Kesihatan Premium beautiful :

Bagi Yang LEPAS BERSALIN :

1. Mengempiskan perut dan mengurangkan berat badan supaya potongan badan kembali kepada bentuk asal.

2. Melindungi organ dalaman dan membolehkannya lebih cepat kecut dan kembali ke tempat asal.

3. Mengetatkan perut dan otot-otot yang longgar semasa kehamilan.

4.Membantu penyusuan bayi dan membanyakkan susu badan.




Bagi Yang BERTUBUH BESAR :

1. Pembentukkan kontur pinggang menjadi RAMPING & LANGSING

2. Payudara anda GEBU, SEKSI dan PUSH UP

3. TIADA LEMAK-LEMAK yang memalukan.

4. Perut anda KEMAS

5. Pinggul anda PUSH UP dan MENARIK

Yang PALING BEST ialah berpeluang mencuba semula baju kesayangan anda yang ketat dan sendat serta dapat menyarungnya dengan begitu MUDAH SEKALI.


Bagi Ibu Yang BERPANTANG :

1. Sesuai untuk ibu bersalin normal dan pembedahan kerana ia banyak membantu proses pembentukan semula bentuk badan dan pelangsingan badan.

2. Membantu BANYAKKAN SUSU BADAN.

3. Susu badan TAK TUMPAH dan tiada BENGKAK SUSU.


JOM DAPATKAN DISKAUN HARGA RUNTUH( 30% ) SEKARANG.
Memang BERBALOI.
Kami buka kepada 15 PELANGGAN TERAWAL shj !

Caranya :

1. SEGERA sms/wassup 'PB 30' ke 019-6238010
2. pm terus ke PAGE ALYCIA PREMIUM BEAUTIFUL.
3. FOLLOW Istagram ID : @Myalycia_Shoppe
4. Kalau malu @ Shegan boleh emel : deqya2000@yahoo.com



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Nadila azhar said... [Reply to Comments]

xrugi kak belikan..sy pun msuk meeting ambik minit pakai note jer..best giler..mula bos jeling2 nak jugak lar tue..siap install email opis lg..konon mudah nak check takut email urgent..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^