Follow Viruspadu

Friday, October 04, 2013

Darlie Expert White Memang Terbukti 3x Lebih

Darlie

Hai Darlie.

Darlie ni adalah jenama ubat gigi ye.
Siapa tak tahu memang la.
Jenama yang dah memang tak asing lagi di Malaysia.
Kalau pergi pasaraya mahupun kedai runcit muthu seberang jalan depan rumah tu pun ada. Kalau takde la ubat gigi darlie memang tak sah la pasaraya tersebut HAHAHA. Benda wajib ni wei.

Dan tahukah anda yang Kotak Darlie Expert White sekarang adalah berwarna baby blue dan white. Suci sangat. :)

Adekah rupa yang cantik adalah segala-galanya?
Adekah rupa yang menarik dapat meningkatkan keyakinan?

Tapi kalau tak cantik macam mana?
Kalau tak menarik macam mana?
Kena buat pembedahan plastik kah?
HAHA amboi over tau


Bak kata p ramlee.
Hensem takde. Tapi manisnya adaaaaaaaa.

Nak manis macam mana?
Senyum sentiasa.
Senyum yang cantik pakej dengan gigi yang putih.

Gigi putih, senyuman yang cantik akan lebih dapat tingkatkan keyakinan kan.


Maka inilah antara point yang dibincangkan dalam event Darlie yang saya hadir ahad tempohari di The Pressroom, Bangsar Shopping Center :)

Senyuman cantik aje tak cukup. Kalau gigi kuning? Eaaauuuuuuuuuwwwwwwwww.
GAGAL.
Orang nak bercakap dengan kita pun tak selesa.
Sebab benda yang pertama orang tengok bila kita bercakap adalah mulut. Sebab mulut itu bergerak kan.

Nak pergi putihkan gigi secara profesional. MAHAL.

Baru-baru ini dilancarkan Darlie Expert White, ubat gigi yang boleh memutihkan macam profesional jugak. Dirumus secara saintifik. Hasil yang lebih baik daripada ubat gigi biasa. Hebat kan. Darlie Expert White juga mempunyai bahan-bahan yang menghilangkan kotoran dan menjadikan gigi kita lebih putih (beb Darlie Expert White digunakan oleh doktor gigi tau)

Mula-mula saya tak percaya tau.
Betul ke kan.

Bukan taknak percaya
Tapi susah nak percaya la kan
Sebab kalau pergi klinik gigi dan buat pemutihan gigi tu rasanya belanja dia memang mahal. Takkan la dengan pakai Darlie je dah boleh putih 3x lebih.

Sazzy Falak selaku duta Darlie sedang buat demo :) Alahai comel je.





Alamak memang betul la.
Memang terbukti.

Nampak sangat la perbezaan yang ketara.
Tablet yang direndam dengan Darlie Expert White dengan Jenama X

Masih saya rasa was was.
Dan saya pulak cuba  :p










https://www.youtube.com/watch?v=WfN0LLOMe9w

Wahhhhhhhhhhh.
Memang betul la kan.
Rasa kagum seketika.

Dan sebenarnya saya baru tahu yang kita kena gosok gigi selama tiga minit setiap kali gosok.
Saya?
Memang tak la tiga minit tu.
Biasa seminit pun dah rasa lama hew hew hew
Tapi. Baiklah. Lepas ni saya akan gosok gigi selama tiga minit
Promissss :)


Dan saya masih rasa nak cuba lagi kat rumah.
Jom tengok video ni.

http://youtu.be/Luce7gQiui8








Terbukti Darlie Expert White 3x lebih putih dan terbukti secara saintifik :)




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu



3 komen[s]:

Suliana said... [Reply to Comments]

ala. nak tengok gigi kak jem before and after. baru nak beli :-p

Lydia Miza said... [Reply to Comments]

Okey pasni nak bertukar kpd darlie

Al Kisah said... [Reply to Comments]

gigi putih padu.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^