Follow Viruspadu

Monday, October 14, 2013

Hari pertama ❤️

Hari ni hari pertama saya. Lain rasanya dengan hari pertama saya di sini juga tahun 2006 dulu. 

Si tembam jeng :p


Ye, saya dah kembali ke seremban. Tiada lagi bas sks. Takde lagi cerita abang sks padahal saya tak pernah bersembang pun dengan abang sks hahaha. Takat senyum-senyum tu adelah. Bersembang tu memang tak la kan. Kalau kakjem mulakan persembangan memang la megik sangat. Perkara yang sukar terjadi tu. Yelah, takde dah cerita macam tu lepas ni. Tapi kalau korang nak jugak baca, saya akan tulis jugak berdasarkan cerita rekaan hahaha. 

Dulu tahun 2006, semuanya baru bagi saya. Sesat naik lift tu biasa. Tapi lagi kelakar masa 1 oktober 2013 dan saya lapor diri kat sini, dan saya masih sesat naik lift mana hahaha. Sengal la ko ni jeng. Keje kat sini 7 tahun kot masih tak igt lift mana kena naik hahaha. 

Hari pertama saya kat sini ditemani oleh selsema, batuk, bersin-bersin, badan seram sejuk dan tekak perit pftttttt. Nak mc nampak mcm kongajak sangat pulak sebab hari pertama kan. Terpaksa la tersrettt sretttt srottt srettt srotttt hidung ni :p

Hari ni tidur saya rasa lama sangat :p

Hari ni saya dapat hantar anak-anak pergi sekolah

Hari ni saya dapat jemput anak balik sekolah


Hari ni saya dapat makan sama dengan anak-anak 

❤️❤️❤️

Ye itu la cerita hari pertama saya :)



-------------
Mini ads


Belvya PSS: Kepakaran  Belvya PSS adalah membantu anda melenyapkan lemak-lemak dibadan dan muka dengan hanya menggunakan body scrub ketika mandi.Sudah terbukti ramai berpuas hati dengan pengurangan 1-2inci seminggu penggunaan. Antara kelebihan Belvya PSS

1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)

2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)

3) Mengurangkan 1 hingga 2 inci dalam masa seminggu (terbukti secara klinikal)

4) Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat

5) Menghilangkan kehadiran selulit akibat dari kehamilan, baligh & berat badan turun naik. 

6) Membentuk badan menjadi cantik 

7) Menghilangkan lemak- lemak di muka serta meruncingkan dagu

8 ) Menghilangkan dagu berlapis (double chin)

9) Membantu membentuk hidung supaya kelihatan mancung dari biasa.

10) Menghilangkan stress & memberi kesegaran melalui 5 haruman aromatherapi 

11) Menghilangkan bau badan sehingga tidak perlu memakai deodorant

12) Membuang sel-sel kulit mati & melembutkan kulit

13) Melawan jerawat dan merawat jerawat di badan

14) Mengurangkan tanda- tanda penuaan

15) Menggunakan teknologi nano yang terkini

16) Sangat berkesan untuk masalah perut buncit seperti orang mengandung

Garam Laut Mati dalam Belvya Perfect Shaping Scrub mengandungi pelbagai keistimewaan, antara nya.. 

1. Mengandungi kandungan mineral yg tinggi (feeding your skin with mineral)

2. Mengandungi Anti-bakteria utk kulit (merawat Ekzema & Psoriasis)

3. Menanggalkan sel kulit mati & menggantikan dengan sel kulit baru

4. Berkesan sebagai agen anti-penuaan

5. Melembabkan kulit yg kering

6. Mengecutkan Jerawat

7. Anti-Toksin (mengandungi ion negatif)

8. Anti-selulit

9. Menghaluskan & melembutkan kulit

10. Efektif menegangkan kulit yg berkedut/kendur

11. Anti oksida yg tinggi

12. Energizing

13. Menghilangkan lebihan minyak & kotoran pd kulit

Untuk maklumat lajut
hubungi Fasihah: 0179531019 atau



10 komen[s]:

antalya said... [Reply to Comments]

alhamdulilah.sama2 tumpang happy dgn perkembangan terbaru ni.no more situasi gelap2 pg kuar umah,gelap2 mlm blk umah lg.travel keje jejauh adalah sangat memenatkan.anyway congrats

Azura Aziz said... [Reply to Comments]

selamat kembali ke tempat lama.. sampaikan salam rindu dari sy yer ;)

Love Razila said... [Reply to Comments]

Selamat kembali ke Seremban so lepas ni xderlah terbangun lambat x pi koje, xderlah cerita tertinggal bus bagai eh. HEHEHHE

lily lotus said... [Reply to Comments]

bestkan dapat uruskan anak2 time kerja pun.

Dila Jaafar said... [Reply to Comments]

As salam kak..leh tnya npa xle baca blog kak ceera..dah private ke? Huhuhu

Dila Jaafar said... [Reply to Comments]

As salam kak..npa sy xleh bca blog kak ceera?huhu

Dila Jaafar said... [Reply to Comments]

As salam kak..npa sy xleh bca blog kak ceera?huhu

Dila Jaafar said... [Reply to Comments]

As salam kak..npa sy xleh bca blog kak ceera?huhu

Dila Jaafar said... [Reply to Comments]

As salam kak..leh tnya npa xle baca blog kak ceera..dah private ke? Huhuhu

Siti Nurhayati Dollah said... [Reply to Comments]

Berkat kesabaran, akhirnya dapat jugak tempat yang dekat. Dikembalikan nikmat yang dulu ;)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^