Follow Viruspadu

Thursday, October 24, 2013

hok hok

Ingatkan dah kerja dekat ngan rumah, pastu siap beli note konon senang nak update belog. Konon kerap la update kan. Sekali tengok perangai sama je hahaha. Hampeh betul.

yelahkan, rasa best sangat lepas habis kerja dan suami datang jemput. Pastu lepak ngan anak-anak. Pastu masak sesama. Pastu makam sesama. Best betul rasanya.

padahal dulu mcm ni jugak. Tapi apasal feel dia lain.

Betul la orang kata, kalau kita tak rasa susah, kita tak berapa rasa syukurnya senang tu.

dulu masa mmg kerja kat seremban, x rasa pun mcm ni. Bila Allah nak suruh saya bersyukur, duga saya susahnya travel selama 2 tahun. Ha... sekarang bila kerja dekat balik. Memang baru sedar la.

dan sekarang saya dah faham perasaan kenapa orang taknak kerja jauh. Dah faham kenapa orang sanggup tolak tawaran naik pangkat sebab taknak pindah jauh. Memang dah faham sangat.

Macam ni rupanya perasaan dia.

susah nak terangkan kalau kau tak pernah rasa.
Kau kena rasa dulu.
Siyes.

lately banyak jugak benda berlaku, cuma saya tak blogkan je. Lebih-lebih lagi kalau pasal kesihatan abah. Susah betul saya nak taip. Ada la saya share sikit kat fb ngan ig. Yelah sebak pulak rasa kalau ingat abah. Sampai tak dapat nak taip :) . Korang doakan kesihatan abah saya ye :)




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^