Follow Viruspadu

Thursday, October 10, 2013

Khamis

Hai korang.

Saya sedang mengalami sakit mata yang datang pada waktu yang salah hehehe. Datang pada minggu terakhir ini yang kerja saya bertingkek-tingkek pftttttttttttttttttt  Ermmm ada waktu yang betul ke untuk kita sakit mata? Dan... dah lama juga saya tak sakit mata. Dan harap ini sakit mata yang terakhir :p
Harapan aje la ye. Sakit itu datang bukan kita yang tentukan :p

Tapi kalau kita fikir secara positifnya, lagi baik sakit mata dari sakit hati kan.
Sakit mata ada jugak ubatnya :p
Motivasi diri sungguh HAHAHA

Tadi saya nak update yang minggu lepas saya lepak kat lexis pd. Best la kat situ. Tp saya punya broadband maxis ni dah habis quota la pulak. Nak upload satu gambar pun jangguit! Seteressssss kakjeng tau. 

Ini bukan kat lexis, ini tepi pantai time nak balik dah.

Kat seremban ni dah masuk unifi ke belum? Tersiksa sungguh tenetnya. Sedey. Ritu pakai tm strimik asik problem, tukar pakai broadband celcom. Problem. Tukar tm strimik balik. Problem. Skrg broadband maxis balik. Aiyoooo bilakah episod akan berakhir kalau mcm ni kennnn. 

Korang pakai apa? Best tak? 
Nak tiru lah. 



------------------
Mini Ads


Premium Beautiful Corset No 1 Pilihan Wanita teknologi Far-infra Red, mendapat pengiktirafan SUPERBRAND AWARDS dan WARRANTY SEUMUR HIDUP.

1) MASALAH WANITA- senggugut, keputihan, haid tak teratur.
2) IBU BERPANTANG- mengecutkan rahim, kurangkan stretchmark, lancarkan darah nifas, shape up.
3) CONCEIVE- membantu kehamilan, perbaiki hormone level.
4) Gastrik
5) CYST/FIBROID/LUMP
6) SELULIT DEGIL
7) MIGRAINE
8) OUTFIT & etc

AUTHORISED AGENT
Call/SMS 010-2311031 @ Whatsapp014-9739886
www.facebook.com/chempaka.mohddin
Email: chempakamohddin@gmail.com
Ig: @chempakamohddin










Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

strawberi said... [Reply to Comments]

pakai unifi laaa...takkan xde kt seremban..ciannya....unifi besttt

Al Kisah said... [Reply to Comments]

i pakai astro iptv, using maxis fiber 2 home, but u home area kena ada infra tm unifi, if not, dont have covarage lor..

fayad said... [Reply to Comments]

kak jem bg alamat nanti sy check tak pun boleh datang ke TMpoint terdekat untuk dptkan maklumat.:)

MySaRaH said... [Reply to Comments]

kak jeng, pakai yes 4g, bedesup desap, tapi cek coverage dulu, takut tempat2 yg kak jeng biasa pegi tak de coverage hehe.. so far kt seremban jaya menghala ke rantau sume ada coverage, mmg bedesup2 sy online kt bile balik rantau, ahaks :)

Adibah said... [Reply to Comments]

unifi dah ada laaaa







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^