Follow Viruspadu

Monday, October 07, 2013

Selamat Hari Lahir Si Comel September

Eh, dah masuk tragedis oktober la kan.
Baru nak cerita pasal bebeday tuyu september kan.

Yeay!
Suka sangat!
Terima emak lahirkan andak sama bulan dengan emak dengan abah.
Oleh yang demikian, semua adik beradik telah menjadikan andak sebagai beradik kesayangan sepanjang zaman muAHAHAHAHAHA muahahaha. #gelaktekanperut

Sabtu.
Bersamaan hari sabtu. Ye Sabtu. Ok sebenarnya lupa tarikh kikiki. dan malas nak check kalender.
2 minggu lepas mungkin. 
Setelah perbincangan keluarga. Dan tugas saya adelah hadir menjadi puteri kesayangan ramai HAHA. Tugas ceera cari tempat nak makan. Tugas ida beli kek. Tugas akak hebohkan kepada ahli keluarga. Dan yang lain sebagai ahli mesyuarat tingkap #tetiba.
Amboi nak up diri sendiri je kan :p

Kitorang adik beradik sebenarnya nak celebrate besday emak dan abah je.
Tapi dah alang2, masukkan nama saya dan ceera sekali.
Itu je point dia sebenarnya.

Nak dipanjang cerita juga, selama sebulan ni, nisa dah merengek nak makan korea. nak makan korea, nak makan korea #bulgogi. Sebab dorang suka daging dia lembut. Dan yang paling utama sebab dapat minum cawan plastik ada gambar pororo pfttttttttttttt. HAHAHA

Budak budak kan. Dapat cawan pororo pun dah memadai :p

Oleh yang demikian, marilah kita ke eCurve.

#ootd colour block top from @zzy_inspire #zzy_inspire skirt pink from #nichii shawl from kedai apantah kat tesco sana. Kasut adelah #solelovers dan hbag yang mmg hari2 pun pakai ni #marcjacobs sekian dimaklumkan #kopipesIG



Budak-budak macam biasalah.
Masuk aje kereta terus tido.
Ikut perangai sape ntah :p

Di bulgogi




Gambar makanan mana?
Memang tak dan apa
Lapar wei
Memang tak makan tengahari lagi
Masa ni dah kul 4 kot
Maunya perut tak keroncongan kan.
Ni semua gara-gara singgah KLIA nak amik tiket flite pastu terlalu ramai orang la ni
Habis, apa pun tak boleh

Tapi kan
Bulgogi ni memang sedap betul la
Selera saya lah
Korang, saya tak tahu la kan :p

Lepas makan eCurve, pergi One Utama plak.
Sebab ritu nampak baju kat topshop KLCC. Comei baju tu
Ada gambar bebear. So teringat kat OU ada topshop, singgah la
Sekali takde baju tu

FRUST.

Penyejuk hati :p tutifruti

Saya sampai cheras lewat jugak.
Dalam kul 845 kot

Masuk je rumah semua dah marah apsal saya tak pakai jubah hohohoho.

Oyye, saya cerita tak pasal tema kali ni adelah jubah?
Semua poms kena pakai jubah ye.
Ini tema!
Kalau akak dah bagi arahan semua kena ikut.
Sebab akak adelah akak HAHA.

"ye, jap andak nak tukar baju la ni"

Saya bawak la jubah hitam emak belikan masa pergi umrah dulu. Tetiba akak cakap

"pakai terus la jubah yang akak belikan tu"

Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
See!
Kan saya dah cakap, saya ni adik kesayangan semorang.
Ceera... ko tak dapat kan hadiah kan kan kan

Mesti kalau emak tahu emak pun jeles kan andak kan :p
kihkihkih... tumpang lalu semua :p

Sawarbina Restoran

Tu dia panjanggggggggggggggggggggg.


Lagi pening pengambil order nak salin apa kitorang nak makan, sebab kena amik order sorang-sorang.

Lagi pening sebab masa order semua pakat tunjuk gambar
Bila order sampai semua tak tahu dorang td order apa HAHAHA

Last-last lantokkkkkkkkk... makan aje apa yang sampai HAHAHA

Gaya baca menu dah betul dah tu, dah menang dah HAHA. Gaya aje la ye.

Tu la dia nya. Nama makanan nye pelik-pelik. Kita dah la orang kampung. Buat la nama ayam masak kicap ke, sambal petai udang ke, konfem semua ingat order sendiri :p




Saya masa ni kenyang bulgogi tak habis lagi.
Tapi makan lagi pulak tu kan
Haiyaaaaaaaaaaaa.

Kami PINK
#teknikkaverperut

Ceera kurus melengking










Eh cantiknya akak kite :p


Ok dah la.
Tu je :p








Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu


0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^