Follow Viruspadu

Monday, October 28, 2013

Semoga Abah kuat


Assalam :)

Kalau siapa-siapa dah baca blog sepet mungkin dah tahu yang abah saya kena tahan wad ppukm jumaat lepas. Risaunya. Nasib baik kitorang ni adik beradik ramai. Terima kasih korang sebab jagakan abah. Masa mak abah sakit mcm ni terasa macam duk seremban ni jauh sangat tau.

Hari tu ada satu malam abah tetiba sakit sangat, saya terus berkejaran dari seremban terus ke ppukm. Lepas abah dah ok, balik seremban balik. Nasib baik jugak en.Badang sentiasa memahami, bawak je saya kul berapa pun.

Abah masuk hospital jumaat, saya tak boleh balik malam tu jugak. So sabtu pagi saya amik turn jaga abah

kemho dengan pas menunggu tu harus sangat okeh hehehe




Saya sampai je hospital abah tengah tido.
alahai... syahdu betul
Tengok abah makan pun boleh rasa sedih.
moga abah kuat

saya tak rasa kuat nak cerita pasal abah kat blog.
cuma dpt cerita yang macam ini je lah

antara yang saya sempat snap :)


Semua adik beradik saya ada je
Tapi bersepahan masa ni hehe
Budak2 takleh masuk, so tunggu luar,  so ramai yg tunggu luar la amik turn jaga anak dan melawat abah

Abah kuat ye
Kitorang adik beradik semua sayang abah ketat2


-----


JOM SIHAT, CANTIK DAN BERTENAGA DENGAN SHAKLEE

Apakata anda hadiahkan diri anda dengan supplement terbaik dari Shaklee. Shaklee mempunyai supplement yang hebat untuk anda dapatkan.

Segalanya ada di Shaklee :-- Set Penyusuan- Set Slimming- Set Kecantikan- Set Kesuburan- Set Kesihatan- Supplement Harian

Apa yang penting supplement shaklee selamat digunakan dan sentiasa memberikan kesan yang hebat.

Untuk mendapatkan supplement anda dan mengetahui produk lain shaklee jom jenguk ke Fan page kami :-www.facebook.com/duniavitaminrania

Ingin mendapatkan produk shaklee dan  konsultasi percuma hubungi :call/SMS/What app :019-3822446
PM : www.facebook.com/messages/duniavitaminrania

Oppss...untuk pembaca blog viruspadu a.k.a kak jeng harga hebat menanti anda. beritahu kami anda pembaca blog viruspadu dengan menaip " Kak Jemah" dan harga yang hebat akan diberikan. Jadi jangan tunggu lagi...dapatkan supplement anda sekarang. 


Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

QASEEH HATIKU QASEEH said... [Reply to Comments]

nmpk nama awak join prsidangan en badang d kk..see ur here..tp syg sy tak jaga ketibaan terminal 1..kalu nak jln2..bgtau la..bole la bwk2 g kk..no prob..sy tak terlibat xtvt dlm dewan..my turn nex wik @langkawi..

Love Razila said... [Reply to Comments]

Kite dah baca pagi tadi...sedih siap tertelan gegula gara2 sedut hingut yang meleleh...huhuhu...korang memang superb hebat..siblings memang sekepala...susah senang sanggup take turn utk jaga abah...biasa kite lebih jaga ibu tapi uols lain...saya doakan semua kak Jemah n sibling yang lain tabah ye...

strawberi said... [Reply to Comments]

semoga abah cepat sembuh...pernah rasa dlu..jaga ayah...ble ayah ade mslh usus..br je sampai opis..dpt call kata ayah masuk wad..tros gi epot..amik flight plg cepat...masa tu..nasib bos memahami..bagi cuti panjang utk jaga ayah...mmg tak pikir lain dah..alhamdulillah ayah sembuh..siapa lagi nak diharapkan kalo bukan anak2...yg kena bersatu hati..
all the best..semoga kuat dan tabah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^