Follow Viruspadu

Monday, November 04, 2013

cuti atau kerja

Ramai la tu kan apply cuti tersepit ni :)
Untungla cuti banyak lagi
Untunglah uolsss

Erkkk
Saya kerja hari ini.
best tau kerja hari ni
Best tau kerja time orang cuti ni
Jalan raya pun cantik je
Opis takde worang juga
Ahak ahak ahak
Ok nangis dalam hati hahahaha
Gediks :p

Saya baru balik dari sabah
Semalam baru selamat sampai rumah
Ini bukan percutian yang dirancang, ini cuti tetiba je terjadi

en.badang ada kerja sana, so dia ajak la kitorang follow.

hahaha dalam lift pun boleh kennn...

So?

korang cuti ke kerja?


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

5 komen[s]:

J.M.R said... [Reply to Comments]

pe barang kije rini kak jem..hahah

Mya said... [Reply to Comments]

kerja! huhu..

Love Razila said... [Reply to Comments]

Kite cuti terkejut...tup2 bos kata hari ni cutilah sebab anak2 dia xder orang nak jaga so kite cuti jelah...redha boss kasi cuti peristiwe. HAHAHA...

Safarina Shaari said... [Reply to Comments]

sy kene keje la kak jeng...cuti dah abis...muehehe

ArELeEz said... [Reply to Comments]

keje.. wat pelupusan fail. mencik! tsk3..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^