Follow Viruspadu

Monday, November 04, 2013

Hubungi Viruspadu

Saya dah share dah sebelum ni mcm mana nak hubungi kakjengkan kan kan tapi saya share kat fesbuk dan instagram kot.

So, jika korang berminat untuk iklan kan produk or apa-apa yang korang rasa nak share.

Maka..... untuk ads diblog viruspadudotcom,  twitter @viruspadu, instagram @viruspadu , facebook/viruspadu...

Boleh contact kakjeng di:

viruspadu@yahoo.com
viruspadu@gmail.com
atau boleh terus whatsapp / wechat / line / sms ke +6 0176876930

Biasanya saya tak adskan semua product, saya akan tanya dulu. Apa2 pun semua boleh diskas... asalkan kita win win kan. Gituuuu...


Ok itu je :)




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

syahed© said... [Reply to Comments]

laki2 xdo yg poei ko? hahaha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^