Follow Viruspadu

Tuesday, December 31, 2013

Backup

Backup kena ada.
Maksud saya kasut.

Saya memang susah nak pakai kasut katup.
Memang dah cerita dari dulu kan.
Tapi sejak dua menjak ni.
Saya bantai jugak beli kasut katup walaupun kebarangkalian kekerapan nak pakai tu kurang. Tapi beli jugak. Sebab kadang-kadang perlu. Kadang-kadang lagi sesuai pakai seluar dengan kasut katup.

Kadang-kadang nak bergaya lebih tapi sakit dah tak pedulik HAHA.

Bak soalan mekchu pagi tadi masa nak pergi sarapan
"tak sakit ke pakai kasut ni"
"SAKIT"

Jawapanku spontan.

Tapi nak pakai jugak kannnn.

Pakai tu boleh walaupun sakit.
Tapi ada syarat.
Wah.
Main syarat2.

Syaratnya hanya boleh pakai tak lebih dari 3 jam.
Dan pakai berjalan kurang dari 30 minit.
Maksudnya pakai tapi duduk aje dekat ofis.
Takat jalan pergi bilik bos yang sepelaung ini. Ataupun paling hebat jauhnya berjalan adelah pergi tandas.
Ok itu syaratnya HAHAHA.

Kalau macam terfikir-fikir ada meeting ataupun kena kerja luar.
Hentikan niat nak pakai kasut katup.
Anda akan sengsara seharian.
Maksud saya bukan anda, tapi saya :p

Kalau tidak. Memang macam ni lah.
Kasut backup pun harus sama kaler keeeerrr kakjeng? :p

Maka, itulah cerita hari ini.



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

mekchu said... [Reply to Comments]

pencapaian hebat tadi.. pakai smpai kompleks kraf..

Suliana said... [Reply to Comments]

tinggi sgt kot kak jem.. hehe. sy pakai kasut katup gak tapi yg flat.. :-)

mama_onie said... [Reply to Comments]

Korang wajib datang opis ai tgk mcm.mana terkatup dan tingginya kasut masing2 kat sini

zino said... [Reply to Comments]

backup tu lebih pun tak pe.. hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^