Follow Viruspadu

Wednesday, December 04, 2013

Beradik

Cuti sekolah ni kan.
Sesuai sangat cuti-cuti dengan keluarga kan kan kan

Yakan yakan yakannnnnnnnnnn...
#pengaruhnabilrajalawak

Oh rindu la nak cuti2 dengan beradik saya.
Ritu masa kitorang plan nak buat familyday kat pangkor, tetiba clash pulak dengan saya pergi HongKong. Makanya saya tak dapat join dorang. Sentap je bila dorang hantar video dekat keek diorang tengah bersuka ria ramai-ramai.


Siyesly la. Kalau bercuti sendiri-sendiri ni tak sebest kalau cuti reramai dengan beradik. Kalau ramai-ramai lagi berganda bestnya.

Oh saya rindu nak gelak-gelak dengan adik beradik perempuan saya kikiki
Ececece mcm la dah bertahun tak jumpa kan
Padahal tiap minggu/2minggu jumpa je kat rumah mak HAHAHA.
Kalau tak jumpa pun mesti wasap hari2 punya update cerita masing-masing.
Adik beradik saya la kawan sejati saya.
Semua benda cerita ngan dorang.

Anak-anak noh! yuk sabtu ni... kita kasi gegarrrrrrrrrrrrrrr...



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

oya said... [Reply to Comments]

suka bercuti..jom jalan2..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^