Follow Viruspadu

Wednesday, December 04, 2013

My Eyes On You. Baby.

Penat jugak asik bukak blogspot lepas tu tutup.

Taip lepas tu delete.
Delete lepas tu taip.

Apa pun tak boleh.

What hapen to you kakjeng.
Why u no update.
Kikikikiki.

Nah!
Buat yang merindui saya setengah mati HAHA #perasan

Ini adelah wajah pagi ni yang mana semalam tengahari saya baru je lepas buat minor operation kelopak mata. HAHAHA amboi ganasnya nama operation okehhhh. Ntah la saya tak tahu apa nama prosedur ni. Tapi buang bijik yang ada kat kelopak mata ni je ha. Ingat tak dulu saya pernah buat dah dua2 belah mata. Kali ni kena lagi. Pfttttttttttttttt.

Yang bagusnya, semalam buat, hari ni can go work sudahhhhhhh. Hebat kan. Kali ni saya buat kat Hospital Tunku Jaafar je, Kerajaan. Bagus. Servis laju habaq hang walaupun orang ramai giler. Saya sampai sepital kul 11 lebih kot. takde appointment hape pun, kul 12 dah siap "mata lanun" nak balik dah.

MA tu siap pesan, kalau shampu rambut tu shampu mata sekali. HEHEHE. Ini tips baru ni. Pastu Doktor pulak pesan saya tak sesuai pakai mascara jenis waterproof. Gitulah. Kalau korang ada masalah mcm saya ni. Mata sensitip bebenor, boleh la pakai petua ni jugak.

Sekarang ni saya adelah ulat novel ko tahu!
Nanti kalau ada kelapangan dan kerajinan saya share buku yang saya baca k.
Teringin pulak. Lepas baca novel sambil lepak tepi pantai
Atau.
Lepak baca novel sambil minum kopi kat cameron highland.
ooooooooooooooo berangan.

Itu je.

Da.


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Sue Sopian said... [Reply to Comments]

Assalam.. hai kak jeng!
lama sudah tak jenguk sini sbb mencari entry baru kak jeng.. Weeeee..
nice eye!!

J.M.R said... [Reply to Comments]

nak try gk la shampoo mata..hehehe

Love Razila said... [Reply to Comments]

Padanlah sunyi je blog ni, rupanya kene jadi mata lanun =)

Alhamdulillah dah ok yer.

ieyka dinda said... [Reply to Comments]

kak vp..hope sudi share buang biji kelopak mata tuh macam mana n apa simptom yg akak alami? sbb ada family macam ada biji bawah mata belah kiri (bawah tuh refer dekat gak dgn bhgn kua taik mata tapi belah bawah..eh phm ke ni hahha) ambooii over elaborate nie..pls kak jem..up 1 entry psl mate nie







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^