Follow Viruspadu

Monday, January 06, 2014

Akhirnya...

Kih kih kih

Letih tau asik LIKE Pandora orang je.
Letih tau jari ni
Letih sangat

HAHAHAHA
Gediks

Like Pandora kakleen takpe lagi
Ini Like Pandora ceera pulak tu
Terbakar-bakar jiwa raga rasanya HAHAHA

Ok tak la
Saje je buat efek ganas macam tu

Ini adelah sesuatu yang tidak disukai oleh para suami (kebanyakan) HAHAHA.
"lebih baik beli emas"
errr errrrrrrr errrrrrrrrrr
#buatbuatpandangluar

Kalau ada sesiapa yang suami belikan beliau Pandora memang untung la sangat kennn. I is Jelly okeh. Atam jangan pandang muka andak sambil angkat2 kening okeh HAHAHA. Mencik.

Tak pedulik
Nak jugak hikhikhik.

Akhirnya uols.
Setelah berkira-kira nak beli ke tidak
Setelah berkira-kira erm berbaloi ke
Setelah berkira-kira pastu taknak kira dah lagi

Inilah Pandora yang paling cantik saya pernah lihat hihihihi. Sendiri punya la kan. Mestilah sendiri punya yang terpaling cantik.


Kalau korang nak refer harga sebab teringin nak beli jugak
Saya ada list kan dekat instagram saya @viruspadu
Pergi tengok kat sana lah ye.

Ok tu je nak eksen
Kakjeng dah ada Pandora
Kih kih kih
#bercakapsambilkepalabergoyang
#sambilbuatmukaberlagak





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

kekman said... [Reply to Comments]

saye saye saye. ekekek..husabnd bg hadiah pandora tahun lepas..rileks..julung2 kali je dapat hadiahh..

http://goldenlounge.blogspot.com/2013/10/birthday-2013.html

siap bagi link uols..ahahh

salam kenal k.

dzu amri said... [Reply to Comments]

Saya teringin juga nak dapat pandora ni.. Sebab ramai orang dok cerita kebestan dia.. Tapi tak pernah nampak life, cantik eyh?

Salam kenal gak.. =)

DKNY Fragrance Giveaway







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^