Follow Viruspadu

Tuesday, January 07, 2014

Selamat Hari Lahir Akak

2 Jan yang lalu adelah hari lahir akak saya
5 Jan yang lalu pula hari lahir uteh saya.

Selamat hari lahir akak
Selamat hari lahir uteh

Kesian diorang tak merasa nak cakap
"eh umur saya belum masuk xx lagi sebab belum tarikh lagi"
HAHAHAHA
Sebab masuk je tahun baru, umur pun sama sekali naik kenn.

Moga akak dan uteh selalu dikurniakan kebahagiaan, rezeki yang melimpah ruah, kekuatan menghadapi ujian Allah, mendapat keredhaan dan macam-macam la yang baik-baik. Walaupun kita adik beradik ada banyak kekurangan dan banyak peel. InsyaAllah kita akan sentiasa ada untuk satu sama lain. Kita aje yang kenal kita kan. Sebab kita dah kenal satu sama lain sejak lahir lagi ye tak.

Eh apasal mood syahdu pulak ni.

Maka sempena besday akak, kitorang pun keluar berjimbaan. Memang tak dapat nak kumpul semua yang perempuan. Ceera ada anak kecik kan. Sepet mengandung mabuk. Ieda pun sama. Nini dalam pantang. Maka yang mana ada je la.

Ini OOTD pada hari berkenaan. Ada yang tanya pasal baju saya kan masa saya share dekat IG. Saya beli dekat nichii sana. Sekarang macam suke je pulak pakai baju panjang-panjang.


Kasut by Charles & Keith
Shawl - MAYSAA B MUSTARD - Large Size by TudungPeople
Top - Nichii
Legging pant by Uniqlo

Dan berkumpul dekat rumah kakcik.
Sementara menunggu. Ini la kerja anak pakcik noh.Well.
Kepakaran katanya kennnnnn.


Sebenarnya kat sini kerja kitorang gelak.
Sebab dia satu je
Cuba amik gambar gaya duck face
Masalahnya kaklang tak reti HAHAHA.

Celebrate dekat Setia Alam Mall, dekat Seoul Garden.
Biasalah adik beradik peminat runningman kan
Tak. tak. Sebenarnya saya kaklang kakcik je minat runningman.
Akak tak pun.
Tapi nak celebrate besday akak kan.
Tapi kena makan makanan kegemaran adik-adik pulak
HAHAHA.
Takpelah. Akak kan kakak. :p

Buat yang tak kenal. Akak yang jubah hitam tu. Umur dia dah 43 okeh. Maaf la akak kalau umur adelah rahsia. Sebab akak memang tak macam umur tu. Akak memang macam 23 okeh. Serius. Yang tengah-tengah adelah kakcik. Yang baju belang2 tu adelah kakjeng korang ecececece. Kaklang yang tudung biru muda. Dannnnnnnnn orang paling penting tuuuu kat belakang depan kaunter tengah bayar tu. HAHAHA. Dia lah yang terpaling penting dalam episode makan kali ni. Banker kitorang. Bangcik. Tengkiu bangcik sebab belanjeeeeeee.


Kalau korang suke makan bakar-bakar
dan suka makan banyakkkkkkkkkkkk.
Sesuai makan dekat sini.

Kalau ko jenis makan alahai ciputotttttttttttiiitititititootttt.
Jangan mengada.
Haippp!!!!!!!!!

Kecomelan yang tak boleh disangkal-sangkal. Besday Girl kite hehe.

Makan sampai lebam.


Lepas makan.
Ini acaranya.

Shoppinggggggggggggggggg.

Sebenarnya lagi best kalau ceera ada, eh semua ada lah maksud ku.
Tapi tak apalah.
Begini juga memadai.

Next nak gi mana pulak kiteee?




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Love Razila said... [Reply to Comments]

Anak2 x ikut eh?? single mingle je memasing. HEHEHE
Happy birthday akak, happy birthday uteh =)

marinahunny said... [Reply to Comments]

comel2 belake anak2 pakcik noh ni :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^