Follow Viruspadu

Monday, February 24, 2014

En.Badang yang Bersabar tajuknya.

"ma rasa kuat sikit hari ni, td ma masak nasi"
"Alhamdulilah, goreng la telur kalau nak makan"
"ma xnak makan telur"
"ma nak makan apa? nanti papa gi beli"
"ayam masak merah, dengan sop"
"ok"

....

"ma makan, papa dah beli ayam masak merah dengan sop ikan"
"ma nak telur gorenglah"
"......................................"





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

10 komen[s]:

MieZa said... [Reply to Comments]

Hahaha klalo lah kak jem nie..

strawberi said... [Reply to Comments]

ade isi ke kak jem..hehe

Amyz Azlie said... [Reply to Comments]

assabarun minal imannn...

kehkehkeh.

kinna said... [Reply to Comments]

erk...seb baik xkena silat :)

Sya Mimie said... [Reply to Comments]

klkar la akk ni.. bersabar aje la e.suami tu kn.. hehe

Love Razila said... [Reply to Comments]

HAHHA..bertabah hati En Badang layan. Comel sangat...

Rose Azadir said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)

BIRU vs PINK said... [Reply to Comments]

nape ni kak jem? sakit ke? tak sihat eh. take care

dzu amri said... [Reply to Comments]

Hahaha.. nasib baik en badang bersabar.. =)

Contest SEO momsavenues.com

dzu amri said... [Reply to Comments]

Hahaha.. nasib baik en badang bersabar.. =)

Contest SEO momsavenues.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^