Follow Viruspadu

Friday, February 07, 2014

SIAPA TAKNAK GALAXY Note 3 Rose Gold Edition!

Ada 10 sebab SIAPA TAKNAK!

Sebab 1: Sekarang ada Offer Happy Chinese New Year dari Celcom First. Anda boleh enjoy offer ni. Network TERLAJU. SIAPA TAKNAK!

Sebab 2: Ada rekabentuk yang canggih, 5.7’ HD skrin, S Pen baru senang tulis nota DAN yang paling penting boleh pilih warna putih, hitam dengan Rose Gold dan White Gold. SIAPA TAKNAK!

Ini White Gold. Suci.

Rose Gold in Black. Gagah.


Sebab 4: Kalau beli Samsung GALAXY Note 3 Rose Gold Edition dapat FREE Moschino Case (worth RM189). SIAPA TAKNAK!

Sebab 5: kalau sign up mana-mana Celcom First dengan mPRO plan Samsung Galaxy Note 3, maka boleh beli Samsung Galaxy Gear (Warna Jingga) hanya dengan harga RM288. SIAPA TAKNAK!

  
JINGGA MENGGODA
 

Sebab 6: BEST! SIAPA TAKNAK!

Sebab 7: BEST GILER! SIAPA TAKNAK!

Sebab 8: GILER GILER BEST! SIAPA TAKNAK!

Sebab 9: MELAMPAU BESTNYA! SIAPA TAKNAK!

Sebab 10: KO GILER KATA TAK BEST! SIAPA TAKNAK!

MAKA?

SIAPA TAKNAK?
SEMUA NAK KOT!

KLIK SEKARANG. KALAU NAK. http://bit.ly/1i6o3FRFollow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Shark Kay said... [Reply to Comments]

mmg gila kalu xnak nie..
tunggu masa jer nk merisik nie.
putih gold mmg terbaek.
hitam gold mcm x matching pulak.Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^