Follow Viruspadu

Monday, February 10, 2014

Sweet Talker

Anoi: Mummy.
Mama: ye
Anoi: Mummy nak tahu tak kenapa adik nangis masa adik pergi klinik dengan atok hari tu. (ntah la bila dia pergi. tahun lepas kot)
Mama: tak tahu, kenapa?
Anoi: Sebab adik rindukan mummylah


Yela tu anoi hahaha.
Padahal memang hobi kau menangis kan
kih kih kih

Tapi mama tetap gembira dengar ayat anoi tu :)
Pandai curi hati mama kannnnn


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

6 komen[s]:

Aku Penghibur said... [Reply to Comments]

aloo sweetnya ^_^

almak smart jugak kasut ini.. baru terfikir nak beli untuk jogging

Hari ini hari last untuk vote,Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi best lifestyle blog Cara vote di sini

Wak Gelas said... [Reply to Comments]

chomeyy ayat anoi tu kann.,ehHHEe

Ana Lyana said... [Reply to Comments]

haha.. comel sgt..:)

ricca said... [Reply to Comments]

salam perkenalan...hahaha...so sweet je dia...pndai amik ati ye...

Muhammad Taufiq said... [Reply to Comments]

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Sya Mimie said... [Reply to Comments]

alahai.. comelnya dia.. :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^