Follow Viruspadu

Monday, March 31, 2014

Aduh

Tika itu.

Serasa saya jam pukul 2 pagi.

Anoi terjaga dari tidurnya, lalu menangis sekuat hati. Ini Rutin.

Tapi kali ni, ada dasyat sikit, sebab bersekali dengan aksi ganas menyepak-sepak mama sekali disebelahnya.

"WAAAAA WAA WAAAAAAAAAAAAAAA WAAAAAAAA"
"kenapa ni dik, adik nak apa"
"WAAA WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"
"mama peluk adik k"
"WAAAAAAAAAAAAA WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"
"adik nak susu ke?"
"WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"
"adik cakap la nak apa? nak kencing ke? jom"
"WAAAAAAAAAAAAA   WAAAAAAAAAAAAAAA WAAAA"
"adik bagitahu mama ye, adik nak apa, mama dengar"
"ADIK NAK TENGOK ROCK OO"

HAHAHAHA.
Anak ko mampooooo tengah pagi macam tu bangun menangis sebab nak tengok ROCK OO.
Mampuuu?
HAHAHAHAHA
Pitam mama kau nak!



Ha tu la dia. Macam-macam penyakit dalam dunia ni mi. an aaaaan. Gaut tu! Gaut tu boleh menjatuhkan negara mi. An an an



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Amyz Azlie said... [Reply to Comments]

Ya ampun. Sabar aje la Mah. Ni lebih kurang macam anak aku gak. Bagitau tak lagi, tapi nangis dah berguling macam kena pukul. Bawak-bawak banyak bersabar aje laa..

Drama lebih2 ni macam mama dia je.. Hahaha.

A.I said... [Reply to Comments]

woiii! lawak giler kot. hahahahaha...memula tu mcm seram je. aku ingatkan anonoi tu nampak hantu ke apa. adoyaiii ^_________^







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^