Follow Viruspadu

Monday, March 24, 2014

Aquaria

Yeah!

Sebab itu kakjeng suka matta fair.
Sebab nak cari tiket murah.
Walaupun takde la jadi murah sangat pun sebenarnya.
Tapi asal dapat diskaun je terus rasa murah.
Padahal tak.
Tapi suka diskaun.
Kah! Kah! Kah!
Kalau tak, memang tak sampai la haku kat aquaria ni lagi kan.

Ini kali kedua saya sampai kat sini.
Dulu pergi masa nisa kecik lagi.
Hape pun beliau tak ingat.
Sekarang ni tak tahu la beliau boleh ingat sampai ke besau ke tidak.
Tapi takpe, kalau lupa, nanti kita pergi lagi ye anak-anak.
Tunggu matta fair kasik tiket diskaun lagi HAHAHA.

Dah cerita kan. Ini saya beli pakej RM99 (2 dewasa 2 kanak-kanak)
Kalau tanya harga sebenar, tak silap saya maybe kena darab dua la kot.
Ntah la. Gugel la ye. Kakjeng malas pulak.

Disebabkan hari lahir nisa esok bersamaan 25 mac.
Dan disebabkan anoi dah sihat daripada sakit sampai kurus kering dia berak-berak.
Terus janji, hari sabtu nanti kita gi KLCC tengok ikan.
Gituuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Budak suka la asalkan berjalan je suka la.

Family Foto. #akuyangpakaikoyangpanas 

Gambar masa beratur ni penting.
Bukti kan.
Almaklumlah anak-anak dah pandai posing HAHAHA

Sikit hari lagi kalahlah emak dia ni.
Tengok haaaa.
Konfem emak dia kalah.
Konfem.

Nisa siap silang kaki.
Anoi manja-mana
Dengan siapa dorang belajar posing macam tu ye?
hik hik hik
#bajuyangkelembongbukanperuttau #kaverlasikit

Moga anak-anak dapat belajar sesuatu untuk masa depan.






Dulu, masa pertama kali. Bendalah ni takde lagi.
Ini yang terpaling kagumnya punnnnnnnnnn.


Nak saya listkan semua jenis ikan dalam ni?
HAHAHAHA.
Jangan nak poyo kakjeng.



Emak yang pantang nampak cermin besau.



Best.

Rasa berbaloi baloi bawak anak-anak kat sini.
Nisa anoi asik menjerit panggil suruh tengok apa yang dia nampak.
Asik berlari sana sini.


Yelah kecik-kecik korang eksaited benda gini
Dah besau nanti jangan menjerit2 kat shopping komplek panggil mama suruh belikan baju kasut handbag sudah leeewwwwwwwww. HAHAHAHA





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

Lawa outfit kak jeng..sangat!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^