Follow Viruspadu

Friday, March 21, 2014

Ikuti Jumaat

Saya ada hantar kain ritu
Untuk buat baju lah
Dan lebih sebulan tak kolek lagi.
Ritu pergi dengan mekchu.
Dah dua kali pergi. Dedua kali pergi dengan mekchu.
Tak pernah gi sendiri lagi.

Kali ni nak gi amik sendiri la.
So ajak la en.Badang.

"papa, teman ma gi amik baju"
"kat mana?"
"kat senawang je papa"
"yelah, kat mana?"
"ma tak ingat la kedai dia kat mana"
"abis tu macam mana nak pergi"
"ha dah ingat dah"
"kat mana?"
"kalau nak pergi situ, kat belah kiri ada bangunan besar mcm kilang, kat belah kanan tu ada stesen minyak"
"huh"

HAHAHAHAHA.
Ko mampu bagi arah jalan macam tu je HAHAHAHA

En. Badang agak bengkek jugak la dengar arah jalan macam tu dari bini dia.
Tapi dia kena redha dalam masa yang sama.

Dan dia bawak jugak bini dia.

Dan sampai weiiiiiiiiiiiiiiiiii....



Gua rasa ini satu keajaiban.


Perkara macam ni pernah terjadi dulu jugak HAHA masa saya sesat nak pergi kerja kat shah alam daripada balakong. Seminggu katanya sesat kat jalan yang berbeza-beza. Ajaibnya sama. En.Badang akan jumpa saya berbekalkan maklumat yang tak logik.

"papa, ma sesat sob sob sob"
"ma kat mana ni?"
"tak tahu"
"ada apa kat situ, cuba baca signboard"
"kiri ada pokok, kanan ada pokok"





HAHAHAHAHAHA
Sabo je la kalau kau dapat bini macam kakjeng :p




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

Amyz Azlie said... [Reply to Comments]

>.<
ya ampunnn.. mmg encik badang ni ada megik la boleh tau ko bg direction macam mana..
kalau aku nangis2 sbb tak paham direction ko. ahahahaha.

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

hahahahah kanan ada pokok kira ada pokok.. pengsannnn kak jeng oiii







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^