Follow Viruspadu

Monday, April 07, 2014

#0604


Selamat hari lahir papa. Semoga papa berjaya, punya kesihatan yang baik-baik, dilimpahi kasih sayang yang melimpah ruah, jd anak yg soleh, bapa misali dan kaya dan kaya dan kaya dan kaya dan kaya hahahaha. #biniadaniattersembunyi hahahahaha #0604
Ko tengok bini dia punya ucapan hari lahir! 
HAHAHAHAHA
Sesuatu sangat kan!

Saje je.

Sebenarnya semalam dah post dah kat IG dengan Fesbuk.
Saje letak kat belog pulak.

Kali ni celebrate cemana besday Incik Badang?

Memang sangat la bersederhana uols.
Maklumlah orang tu pun bizi dengan sambung belajarnya.
Hadiah besday dah bagi awal tahun ritu.

Nak beli kek tiup2 lilin memang takde sape nak makan kek plak kan.
Tunggu la, nanti bila dah free, kita makan kat bulgogi ek...
Makanan kegemaranmu.

Selamat hari lahir papa.
Semoga ayat perbualan dengan anoi tidak memberi kesan di hati papa ek HAHAHAHA.

"adik, simpan bekal adik dalam beg tau"
"mummy... tengok la beg adik ni, dah kembung macam PERUT PAPA"
"HAHAHAHAHA adikkkkkkkkkkk... kenapa cakap macam tu?"
"tapi papa masih kacak"


HAHAHAHAHA ini kelakar HAAHAHAHA
Nak kaver la tu anoi :p




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza

TAK TAHU NAK KOMEN APA? TAKPE... LIKE AJE PUN BOLEH 


Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Amyz Azlie said... [Reply to Comments]

Selamat hari jadi encik badang. Semoga sentiasa bersabar dengan makmah. Hahaha.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^