Follow Viruspadu

Wednesday, April 02, 2014

7 dalam 1. Medina Essential




Pernah dengar pasal Medina Essential?
Kalau tak pernah, apa kata cuba try!
Cuba dulu. Susah nak sembang kalau tak cuba ni
Hak hak hak. Sebab tu saya cuba.

Medina Essential ni adalah Botanical Collagen Drink. Yang mana bila kau minum terus ko jadi cantik persis peragawati. Ok tipu! HAHAHAHAHA.

Tak. Medina ni bukan untuk hanya untuk kecantikan. Walaupun ianya akan mencantikkan. Tapi yang terpenting adalah untuk Kesihatan. Dan yang paling terpenting sekali adalah dengan elemen sunnah seperti habbatussauda, buah tin, buah delima, kurma, madu, kismis.

Sebab tu sedap. Ada kismis, madu, kurma. Manis dia manis buah. Sedap.

Eh saya tak bagitahu lagikan rasa dia rasa epal.
Memang sedap.

Cara minum pun senang.
Kalau taknak minum pagi lepas bangun tido, boleh jugak minum sebelum masuk tido. Tapi sila make sure perut tu kosong la ye.

Airnya 200ml aje.

Bancuh dengan air sejuk or suam2 pun boleh. Ikut suka. Jangan ko pakai dengan air panas gelegak gelegak udah ler, melecur anak tekak sape nak jamin!

Kakjeng bancuh dengan air sejuk. Terus feeling minum air jus epal order dekat mapley tau. Kehlasssss gituh.

Apa 7 elemen yang dalam 1 sangat tu?
Izinkan kakjeng mengSpeking omputih.
1. White 2. Beauty 3. Health 4. Anti Oxidant 5. Energy 6. Mind & Soul 7. Ideal
Harap faham :p

Kebaikan dia mende?
Ada banyak. Ikut kakjeng punya pengalaman, rasa badan ni ringan je sebab dia mcm buang angin dalam badan. Pastu kakjeng tengok member kakjeng yang minum Medina ni, dia kata jerawat degil dia terus kecut dan menghilang. Tapi kakjeng tak pulak macam tu.

Biasalah benda macam ni ikut badan orang tau. Tak semestinya kesan dia sama setiap orang.

Antara khasiat Medina Essential.

1. Mencerahkan dan memutihkan dari dalam. Makna kata takde la muka kau berbelang-belang macam kuda belang daaaa
2. Menegangkan dan menganjalkan kulit.
3. Anti Oksidan dan Detoxfication yang hebat.
4. Membantu mengurangkan berat badan.
5. Mengubati gangguan usus dan sembelit.
6. Membantu menghilangkan keputihan untuk wanita.



Dan ada banyak lagi.



Betul-betul nak cuba dah sekarang?
Betul-betul nak tahu apa lagi khasiat Medina Essential?

Contact or Follow Medina Essential
Twitter: @medinaessential
Instagram: @medinaessential
Facebook: https://www.facebook.com/medinaessential

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^