Follow Viruspadu

Monday, November 17, 2014

Apa Yang Anda Makan Hari Ini?

#30DaysBlogChallenge #6

Nasib baik apa yang saya makan hari ni, kalau yang semalam. Maluuuu sebab banyak nau nau. Cuti kan. Cuti memang hari makan. Celik mata je terus cari makan.

Hari ni apa yang saya makan?

Tadi pagi, saya sarapan dengan anoi dan en.Badang lepas hantar nisa gi sekolah.

Macam biasalah, saya order telur setengah masak 2 bijik. Letak lada ngan kicap sikit. Tu pun en.Badang yang pecahkan telur semua. Dah kata kakJeng memang manja tahap pemalas HAHAHAHA. Pui.

Minum Kopi O suam.

Pastu kindap roti canai anoi sikit. Konon nak rasa. Pastu macam sedap pulak. Makan lagi sesuap HAHAHA.

Oyye, Nonoi tak sihat la hari ni, pagi-pagi dah bangun muntah-muntah dah. Kesian betul dia.

Pastu hari ni ada Bengkel Dasar Keselamatan ICT. Ada lagi sarapan FREE. Ada meehun goreng dengan nescafe tarik. Tapi saya tak makan la. Cerita je.

Pastu tadi tengahari ada makan FREE lagi. Ayam masak merah, kari ayam, ulam ulaman, buah buahan, air oren. Ha makan ler. Walaupun tengah sakit gusi. Ada ku kesah semua itttewwwww. Makan totap makan kennnnnnn.

Petang karang nak makan apa yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^