Follow Viruspadu

Tuesday, November 11, 2014

Lawa... tapi............


Malam tadi
Tengah makan dengan anak-anak.

Nisa dengan anoi, bergaduh pasal princess elsa anna tu.

Anoi: Ala kakak ni, asik asik elsa elsa elsa. Macam la elsa je yang cantik. Kesian anna, dia pun cantik jugak.
Mama: Ala, princess zaimah lagi cantik
Anoi: HAHAHAHA mummy ni...
Mama: cantik kannnnnnnn...
Anoi: cantik cantik cantik
Mama: Mestilahhhhhh (berlagak)
Anoi: Cantik tapi ada jerawat dekat dagu!


HAHAHAHAHA
Ko ni anoi.
Dalam memuji tu ada je nak mengenakan mama balik kan.

Anoi: Mummy, nak dengar teka teki tak?
Mama: apa?
Anoi: Siapa yang cantik, tapi ada jerawat kat dagu?

HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Geramnya hakuuuuuuuuuu



Mana BB Cream SQB kakjeng?
Sekarang jugak nak pakai, nak kaver jerawat kat dagu ni HAHAHAHA

Ini kakjeng hari ahad lepas balik dari kenduri. Tengok! Mana ada jerawat dekat dagu HAHAHAHA. ok fine! fine! sebenarnya ada. Terima kasih dekat BB Cream SQB, walaupun nipis aje pakainya, tapi berjaya jugak kaver jerawat I tau.
Kalau nak order and cuba.
Whatsapp / Telegram kak jeng 0122052091
Kalau dalam frenlist fesbuk, PM aje.
RM55 aje.
Murah tapi hasil meletop!


 Simple mekap. BBCreamSQB + eyeliner + lipstic. Dah boleh gi kenduri dah





Itu anak buah kakjeng. Nama dia azrul. Panggil dia ABANG ROY. 



Eh tetiba malas nak taip pasal kenduri HAHAHA
Ok lah nanti sambung lagi.

Babai.




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

2 komen[s]:

~adeQ~ said... [Reply to Comments]

Anak bujang saya no 2, selalu kata' "ibu gemuk tapi cantik..."

Jadi, dari nak marah terus tersenyum sendiri....

hehehehe

Love Razila said... [Reply to Comments]

Hahaha...anak u sama macam anak I tapi anak i lagi lazer so bertabah hati dengar anak komen pasal mak dia =)

*kite dah pakai BBCream sepet jual memang awesome =)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^