Follow Viruspadu

Monday, November 03, 2014

Nampak Natural

Natural tak warna kulit kak jeng? Macam tak pakai apa-apa kan. Yeah I like.
Macam aje la padahal pakai. Kalau tak pakai apa-apa, idok ler gini. Nampak ler jerawat kakjeng jelas sangat. Malewwwwww.

Saya jual BB Cream ni sendiri tau.
Bukan senang kakjeng nak jual sendiri
Kalau product tu betul-betul best dan kakjeng terlampau suka baru kakjeng buat keputusan macam ni.

Selama ni pakai foundation harga ratusan ringgit
Dah rasa best sangat dah
Tapi bila try je BB Cream SQB (Seqy Beauty) ni terus rasa nak nangis HAHAHA
Siyes!


Saya tak pernah jumpa BB Cream yang sebest ni dekat mana-mana lagi.
Macam mana nak cakap ek
Sebab saya mula-mula pun ragu-ragu jugak
Tapi bila dah cuba. Pehhhhhhhhhhhhhh...
#MenangisGembira #DahLaMurah

Lagi pun ini product tempatan.
Ini product keluaran Bumiputera
Halal
Product keluaran orang kita sendiri
Product keluaran orang Malaysia, yang mana hanya orang Malaysia sendiri tahu jenis kulit kita ni dengan cuaca yang macam kat sini.

Sebab tu bila pakai BB Cream SQB ni.
Ia tak berminyak
Rasa ringan je atas muka
Tak berbelak-belak
Tahan lama
Tahan walaupun cuaca panas
Senang nak cuci kalau nak gi solat

Kalau korang jenis tak suka mekap. Bukan la tak suka mekap. Tapi dah biasa tak mekap. Malu pulak bila mekap nanti orang tegur hehehe. Sesuai cuba BB Cream SQB ni. Sebab siyes nampak natural.

Bila pakai BB Cream SQB ni, takyah pakai bedak pun takpe.
Nak pakai bedak pun takpe.

Pakai BB Cream SQB dengan lipstik aje dah cukup dah. Macam saya selalu buat jugak.

Tapi kalau jenis suka mekap, Lagi la ok pakai BB Cream SQB ni. Lepas tu mekap aje la macam biasa. Pakai eye shadow, maskara, bedak. Gencu. Gittewwwwwwwww. Bertambah meletop kau!

Meletop tak khaty? Makan hati tengok dia cantik sangat.


"saya tak suka la mekap, malas. Macam ni je dah cantik dah. Suami saya suka macam ni"

Cabaran dia bukan tak suke mekap atau suke mekap atau mekap gaya retis pakai bulu mata pelesu eye shadow bagai, tapi lindungi la kulit kita. Sayangi la kulit muka kita. Kulit kita nak pakai lama. Badan kita lindungi dengan baju. Tapi macam mana dengan kulit muka? Takkan kita nak kulit muka kita baru umur 30 tapi dah macam umur 35. Terkena pancaran cahaya matahari, sinaran UV,  bahan kimia berbahaya. Kesian dia.

Jadi buat yang tak suka mekap langsung tu, cubalah. Atlis sapulah BB Cream. Lindungi kulit muka.

Baca kebaikan BB Cream SQB. Ada SPF 30++

Jangan risau kulit warna apa.
Bukan yang cerah-cerah je sesuai pakai BB Cream ni
Yang hitam manis pandang tak jemu pun sesuai :)

Nak cuba tak?

RM55 termasuk pos di Semenanjung Malaysia
RM60 termasuk pos di Sabah Sarawak

Whatsapp Kakjeng: 012 205 2091
Boleh tanya macam-macam soalan lagi kat wasap k

Kalau korang orang seremban nak COD. Kita boleh jumpa kat Jusco S2, Tesco S2, Mydin S2, Atau mana-mana kawasan berhampiran la. Kita boleh ejas.

Untuk warga wisma negeri, wisma persekutuan dan pejabat yang sebelah-sebelah. Lagi senang. Whatsapp je, jumpa kat cafe okey :p



Tak rugi cuba. Rugi tak cuba.

ps: Kalau ada yang berminat nak jadi agen BB Cream SQB. Nak cari duit lebih? Nak cuba berniaga? Ayuh! Wasap kakjeng sekarang 012 205 2091. Promotion Minimum modal RM350 sahaja.




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^