Follow Viruspadu

Wednesday, November 05, 2014

Pee Dee

Minggu lepas.

Melayani permintaan en.Badang
Beliau nak tengok persembahan pancaragam tentera darat dekat PD
Saya sebenar tak tahu apa nama betul persembahan ni
Tak tahu jugak en.Badang dapat tahu dari mana.

En.Badang ajak "jom gi PD sabtu ni, ada persembahan tentera darat, papa nak tengok"
Jommmmmmmmmmm

See
Kakjeng tak banyak soal
Ikut jeeerrr

Baju dan shawl kakjeng dari fashionValet. Sekian.

Kitorang keluar rumah lepas asar.
Persembahan start malam, kul 8
Memang saje datang awal
Nak cuci mata dekat pasar malam dulu
Beli makanan
Lepak tepi pantai.

Masyukkkkkkkkkk.


Sempat jumpa Ayang, nak beli BB Cream SQB ecewah. Sampai ke PD kakjeng buat COD kan. Mana nak cari sebis macam ni ahak ahak ahak. Kebetulan.
Ayang, harap awak sukeeeeeee.
Nanti tag kakjeng owkeyyyyy

BB Cream ni boleh buat muka ada efek pemalu merah-merah pipi gitu la.
Tapi ikut muka orang kot. Sebab muka saya takde pulak jadi gini. Ke sebenarnya saya x perasan. Aiyakkkkkk. Muka kak ira comel je plak. Jelesssssssss.. Macam pakai pemerah pipi kennnnn

Nak cuba? Wasap kakjeng, jangan memaluuuu. Malu rugi tau.
Nak COD pun boleh. Tapi tengok tempat jugak la ye. Area seremban tau

RM55 termasuk pos di Semenanjung Malaysia
RM60 termasuk pos di Sabah Sarawak

Whatsapp Kakjeng: 012 205 2091

Eh alamak
Teriklan pulak

HAHAHAHA

Susah betul la mcm ni :p

Saya rasa tgk persembahan mcm ni lagi best. Dekat. Jelas sikit. Daripada saya gi tattoo kat stadium merdekat tu ari. Kocik amek. Nampak tu nampak la. Tapi kocik. Cuma tak banyak persembahan la. Yang tattoo tu ada banyak negara kan. 

Senang je tengok
Lepak je tepi jalan
Macam tengok perarakan hari kemerdekaan tu
Bersila atas jalan

Tapi yang ni tak dpt bersila
Kena berdiri sebab semua berdiri
Kang tak pasal-pasal kena pijak.




Seronok
Lepas tu ada bunga api
HAHAHAHA kakjeng dari hari tu
Asal ada bunga api je terus cakap best.

Tapi macam biasalah
Belum habis lagi kakjeng dah ajak balik dah
Hihihihi

Perangai susah nak ubah :p



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Aini said... [Reply to Comments]

ok best sahangat asyik jalan3... huuuu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^