Follow Viruspadu

Tuesday, November 04, 2014

Sesuatu yang menguatkan anda

#30DaysBlogChallenge #3

Apa yang menguatkan saya?

Mestilah BB Cream Seqy Beauty HAHAHAHA
Sempat kau iklan kan kakjeng HAHAHAHAHA Hetchu!

Ini saya semalam. Pagi dan petang. Bestkan BB Cream ni.
Tak reti-reti lagi nk order? Paksaan ni. Sebab BBCream ni terlampau terlajak BEST!
RM55 termasuk pos di Semenanjung Malaysia
RM60 termasuk pos di Sabah Sarawak

Whatsapp Kakjeng: 012 205 2091


Ok yang ni yang betul.

Saya rasa semua pun sama dengan jawapan saya ni

Yang menguatkan saya adalah redha
Yang menguatkan saya adalah suami
Yang menguatkan saya adalah keluarga
Yang menguatkan saya adalah kasih sayang

dan

Yang menguatkan saya adalah duit nak beli handbag chanel HAHAHAHA






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Miss Moon said... [Reply to Comments]

hahahah sempat iklan tuh ...tervaek la kak jeng hahahah

Amyz Azlie said... [Reply to Comments]

Tetiba ada henbeg cenel. Sesuatu sangat... Ahahaha :-p

Iza Fiza said... [Reply to Comments]

haha..yg last skali tu paling kuat tu.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^