Follow Viruspadu

Thursday, December 11, 2014

Awak beli kat mana? Awak beli beli kat mana?

Saya beli kat Zolace, saya beli beli kat Zolace

Yelah, baju yang saya pakai ni. Saya beli dekat www.zolace.com
Zolace ni Butik Pakaian Muslimah Moden
Baju-baju dia best baq ang, saya suka. Kualiti tiptop. Harga dia rizenebel.
Nak 10000x Like rasa

#OOTD kita hari tu.
Tak jelas?

Ok ini dekat sikit

Nak jelas lagi kita pakai baju yang mana?


Baju ni saya pakai gi kerja uols.
Best la, boleh pakai gi kerja, boleh pakai gi kenduri.
Nak pakai santai-santai nak melawat jasko pun aci je pakai gini.
Pendek kata bila-bila pun boleh

Ada banyak lagi skirt labuh dan blouse muslimah dan woman palazzo pants dan tudung bawal dan beg tangan yang kita boleh main mix and match dalam Zolace. Saya suke je browse sambil berangan-angan ini nak pakai dengan apa semua kan. Macam main-main fesyen gitu.

Sebab Zolace ada jual macam macam. So best la. Beli satu tempat je semua ada. Sonang hakak.

Blouse Muslimah Malaysia https://www.zolace.com/blouse-muslimah
Woman palazzo pants in Malaysia https://www.zolace.com/pants-muslimah
Tudung Bawal Online Malaysia https://www.zolace.com/tudungs-online
Koleksi baju kurung moden https://www.zolace.com/baju-kurung-moden


Ini saya saja memain tadi. Cun jugak kombinasi ni kalau ada event apa-apa. Nampak classy aummmm. Nampak mahal macam ribu ribu kan HAHAHA. Kalau kita pandai gaya, memang baju apa pun cantik. Yang penting kita pandai pilih jelah. Yang penting jugak gaya yang kita pilih sesuai dengan badan kita lah.




Lagi best. Zolace bagi FREE shipping ke Malaysia, Singapore and Brunei, no minimum order, no end date. Bukankah itu best sekali. Sebab biasanya kalau kita beli apa-apa selalu rasa alaaaaaa kena bayar pos lah HAHAHA. Sama je, saya pun selalu rasa gitu.

Dress Muslimah Moden yang saya pakai ni menampakkan saya bertambah ramping dok hikhokhikhok. 
Gambar sebelah pokok kelapa wajib sangat HAHAHAHA
Nampak sama rampingkan dengan batang pokok kelapa HAHAHAHA
Mind you! HAHAHAHA

Dress Muslimah Moden ni simple giler kan
Tapi bila pakai terletak cantik je

Saya sebelum ni mana pernah pakai Dress Muslimah Moden ala-ala jubah gi kerja
Inila pertama kali saya pakai. Hari jumaat ritu saya pakai. 
Saya pernah la pakai jubah sebelum ni. Tapi jenjalan kat luar je la.



Ini pulak OOTD saya pergi kenduri kahwin officemate.
Nasib baikla ada Dress Muslimah Moden ni, saya memang blur dah tak tahu nak pakai baju apa.
Feeling kan nak jugak pakai baju baru tau.
Ahak ahak ahak.

Tu dia kakjeng.
Kemain jubah lace kembang-kembang kainnya.
Sukeeeeeeeeeeeee.
Senang mak hencik berjalan
Boleh langkah besau besau pasal kain kembang uols HAHAHA
Boleh makan banyak-banyak jugak
Dasar kuat makan :p

Kain dia tebal. Tak jarang. Takyah pakai baju dalam 2 3 lapis kat dalam dia
Jangan risau walaupun tebal, tetap tak panas walaupun kenduri tu kemain panas lagi ha kau!
Tengok gambar tu la, nak buka mata pun susah. Matahari atas kepala je tu.

Sempatla lepas gi kenduri berjalan-jalan gi jasko beli buku latihan anak-anak.
Yang penting anak kakjeng, si nisa ngan anoi kata mama dia macam Puteri Elsa pakai Dress Muslimah Moden ni HAHAHA. Kehlassssssss kan kakjeng, terus jadi puteri Elsa tau.

Next. Saya nak beli yang ni lah "Sleek It Out Baju Kurung".
One of them from koleksi baju kurung moden. 
Saya dah masukkan dalam wishlist hati saya kekekeke
Semoga suami baca perenggan ni lalu buat kejutan HAHAHA
Besar angan-angan kau Kakjeng HAHAHAHA



Follow Zolace?
Facebook: https://www.facebook.com/ZolaceMalaysia
Twitter: https://twitter.com/ZolaceMalaysia
Pinterest: http://www.pinterest.com/zolacemalaysia/
Instagram: http://instagram.com/zolacemalaysia
Google+: https://plus.google.com/+ZolaceMalaysia/posts


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

Amyz Azlie said... [Reply to Comments]

Cantik dress dia. Memang menggoda ku nak membeli. Tapi kena sabar sebab dress dia tak breastfeed friendly. Tak kan ku nak selak dari bawah kannnn.. Hahaha. Terseksa mak!

Tapi memang cantiklah. *Pendam perasaan* Hahaha

<3

mama_onie said... [Reply to Comments]

Untunglah orang comel... saya ni plus size susah betul huhuhu

Shima Ahmad said... [Reply to Comments]

Kak jeng! Kita dh bookmark jubah yg kaler sea green tu..next week gaji zasss nk terus beli. Tq for sharing ye! Info yg sgt berguna hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^