Follow Viruspadu

Monday, December 29, 2014

Hantu

Siapa sini hantu kopi atau hantu teh.

Saya takde la hantu sangat
Tapi kalau sehari tak dapat boleh berhantu jugak HAHAHAHA

Sanggup memalam gi ngeteh tau.
Nasib la anak-anak pun dah beso. So boleh la kalau teragak nak keluar tu main keluar je.
Tapi kalau malas, ngeteh kat rumah je la.
Kopi or teh 3 in 1 memang kena ada.

Meh saya nak share dengan korang kopi Luv My Coffee by Rita Rudaini ni.
Sedap.... Rasa kopi HAHAHAHA. Jangan nak macam-macam kopi rasa teh ek. Awas uolsss.
Tapi memang sedap. Cubalah try. Saya tak paksa. Tapi cuba lah.

Sebab walaupun ia kopi tapi ia ada super power yang boleh jadikan kulit lembut dan bertambah cantik.

Cubalah.

Dah alang-alang korang minum kopi setiap hari. Apa kata cuba Luv My Coffee by Rita Rudaini ni.
Hanya RM69.90 (SM), RM79.90 (SS)
Enhance your beauty with cup of my Coffee everyday!
Contains with selected and special ingredients such as black sead oil and organ oil.
Also contains with L-Gluthatione, Pearls and Collagen which helps to make the skin look younger, fairer and flowless.

Satu kotak ada 15 sachets
Sekali minum air dalam 150ml. Jangan bebanyak, nanti cair jarang tak dapdap.

Contact akak saya, Kak zara 0162048884 atau follow instagram beliau  @zaranohflowerss


Atau boleh beli dekat:

POPDONNA MELAKA
Alamat penuh : No 19-1,1st Floor, Jln BBU 2, Taman Bukit Beruang Utama, 75450 Melaka.
Waze : Taman Bukit Beruang Utama.
Landmark : Sederet Restoran Asri Rosmerah. Ayamas, atas Pizza Hut.

POPDONNA SENAWANG
Alamat penuh : No 36-1, jalan dataran kemuning 2,dataran kemuning 70450 senawang, Seremban
Landmark : Klinik Kesihatan Senawang, secret recipe,grand Station.
Waze: Dataran Kemuning


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

Nur Saleha Jayiddin said... [Reply to Comments]

hantu kopi here.
besnye minum kopi sambil jadi cantik mcm rita







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^