Follow Viruspadu

Thursday, December 18, 2014

IG Review 1




Cantik tak jubah kita?. Siap ada design pandora tau kat lengan baju. Sekarang ada sale giler giler kot. Wajib beli kot. Was RM250. Now jadi RM159 je kot. Tak ke giler. 

Saya pakai peach Keysha Jubah Special Edition with Pandora. Beli kat @aliz_amina @aliz_amina 

Nak pakai gi kenduri seswaiiiii
Nak pakai g opis hari jumaat pun sesuaiiiii
Nak pakai hari2 suka2 hati lagilah boleh. 
Material kain sejuk n lembut je.
Paling terbest senang nak ambil wuduk sbb lengan dia ada zip. 
Lagi best, zip baju dia kat depan. Kalau nak breastfeed anak ko bukak je zip tu. Zasssssss anak dah boleh menyusu dah. Kehlasssss kan








Saya pakai shawl #halfmoon DAMYA SEQUIN. Material dia heavy chiffon tau elok je terletak cantik bila pakai dan yang ter ter terpaling penting adelah sangat mudah dibentuk nak buat moncong gitewwwww hehehehe. Murah je nok RM35 beli dekat @fabulous_shawl.



Siyes sedap.

Ritu saya puasa kan. Berbuka puasa makan nasi panas berlaukkan sambal ketuk @nas_choices ni. Tu diaaaaa... sekali hadap habis separuh botol hahahahaha. Ini orang ke jin ni hahaha. RM10 je wei. Boleh beli online macam kakJeng juga. 

Rasa pedas dia ngam ngam. Sesuai bebenor makan dengan nasi panas saje wei. Teringat pun dah boleh rasa lapau ni.

Sambal ni tahan 2 minggu suhu bilik. Kalau buh dalam petiais sebulan tahan. Kalau yang beku 2 - 3 bulan. Tapi percayalah. Dua hari dah boleh licin dah hahaha. Takyah risau pasal tahan lama hahaha.







Untuk IG Review.
Contact viruspadu@yahoo.com or viruspadu@gmail.com whatsapp 0122052091

TQ



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

HASRUL HASSAN said... [Reply to Comments]

Hmm makin ramai dah yang jual produk online macam Shawl tudung ni ...

www.hasrulhassan.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^