Follow Viruspadu

Sunday, January 04, 2015

Testimoni BB Cream Seqy Beauty

Assalamualaikum,

Hari tu saya janji saya akan share lagi testimoni BB Cream Seqy Beauty kan.
Jujurnya testimoni banyak tau. Tak larat saya nak share semua. Pilih random je ni.
Mana yang kena aje HAHAHA.

Alhamdulilah, product yang bagus akan bergerak sendiri kan. Teringat hari tu saya dapat call dari Johor sebab nak beli. Suka saya. Sampai macam tu sekali kan kalau orang dah suka sesuatu product. Sanggup carik.

Terima kasih semua sebab PERCAYA BB Cream by Seqy Beauty ni.
Hanya RM55 (SM) dan RM60 (SS) Termasuk Pos.
Whatsapp saya kakjeng +6 012 205 2091

Nak cantik kannnnnnnnn.

Ada yang tanya saya.
Macammana nak pakai BB Cream ni.

Senang je uols.
Sapu je kat muka kalau nak keluar rumah.
Takyah day krim dan bedak apa bagai.
Tepek BB cream je terus melantun-lantun jelita HAHAHA
Overnya lantun :p

Tapi kalau nak pakai jugak daykrim dulu. Tak jadi salah. Pakai la. Lepas pakai daykrim pakai bbcream pulak.

Nak pakai jugak bedak? Boleh pakaila. Tak jadi salah juga. Pakai la. Lepas pakai bbcream, pakai la bedak.

Apa kebaikan pakai BB Cream ni????



Remaja pun boleh pakai. Anak buah saya pun pakai tau. Kelasssssssssss kau!


Ok saya share testimoni nya. Baca la ye korang. Pastu nilaikan sendiri. Lepas tu terus wasap kakjeng tau. Kita tunggu hehehehe 012 205 2091





















Benda baik tak boleh tangguh HAHAHA.

Whatsapp KakJeng 012 205 2091
InsyaAllah kalau pembayaran dibuat sebelum jam 4 petang, Kakjeng akan pos hari yang sama.
Pos akan dibuat setiap hari jugak. Kalau sabtu sebelum kul 11 la tau.


Gitewwwwwwwwww.





Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^