Follow Viruspadu

Friday, January 16, 2015

Alive 3D Art Gallery

Korang pernah gi sini tak? Alive 3D Art Gallery, Lukut, Port Dickson?
Baru je bukak rasanya

Hari tu saya tengok kawan saya mizi gi sini
Pastu dia share dekat fesbuk. Macam best je kan.
Pastu kebetulan kawan en.Badang pun ada gi sini.
Share gambar kat group wasap dia kot.

Pastu kebetulan lagi dalam kereta
Tersembang apa ntah, terkeluar lah topik pasal 3D Gallery ni.
Kebetulan  lagi dan lagi si anoi asik la ajak gi pantai.
Ok la fine. Jom la.

11 hb kitorang pergi. Tu pun gi kejap je.
Dekat kan.

Kalau korang nak gi, ia kat depan / sebelah giant je tau. Senang bebeno carinya.

Kat pintu depan pun sempat.

Perlu diingatkan kalau korang nak gi Alive 3D Art Gallery ni. Sila pakai kasut flat ye.
Kasut yang takde tumit. Atau seliper je senang.

Tu kasut nisa tu tak lepas tu.
Sebab tu beliau kena tukau seliper pas tu.
Nasib baik kereta kau dah macam rak kasut dalam tu. Semua ada HAHAHA
So boleh la tukar pakai seliper. Kalau tak, kena la beli seliper dulu kat dalam tu.
Mujur la saya pakai kasut flat. Biasa saya pakai kasut tinggi. Feeling miss unibes sangat.

Masuk Alive 3D Art Gallery kena bayar ye uols. Bukan FREE. No No No
Dewasa: RM15
Kanak-kanak: RM10


Dia tulis PROMO kan kat situ. So tak pasti ni harga promo ke canne. Ke nanti harga biasa jadi lain? ntahla acik pun tak pasti sangat


Dalam ni memang diciptakan untuk bergambar ye
Maka sila la bawak kamera atau cas enpon korang ye.

Pastu kalau ramai sangat orang. Nak tunggu turn snap gambar tu seksa jugak la HAHAHAHA. Tapi rasanya kat pintu masuk tu ada orang monitor. Dihadkan berapa yg masuk berapa keluar kot. Kalau tak. Semak betul. Tempat ia kecik je sebenarnya dalam tu. Ada 3 tingkat. Rumah kedai kan.

En.Badang dah sama besar dengan anak dah :p


Jaga-jaga nak terbalik tu hihihihih



Si nisa anoi kalau suruh posing. Terus jadi je HAHAHAHA. 



Hambek kau! dah kena tendangan penjuru kungfu panda HAHAHAHAHAHAHA


Baju nisa kena sedut :p


Jemput makan uols



Pommmmmmmmmmmm


Nak kencing pun tak senang HAHAAHAHA



Ni tersalah posing ikut tema

Macam ni baru betul







Anoi paling WIN la. macam real nak terjatuhnya



Kalau aku kaya!



Teringin le tu



HAHAHAHAHAHAHA hebat nya abang HAHAHAHA


Banyak giler kot gambar.
Tu je la.

Korang gi la sendiri k


Dan percutian setengah hari ahad diakhiri dengan makan sengkuang tepi pantai. Heaven.







Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

nadia.yusof said... [Reply to Comments]

Kak, 80% gambar yg akak post ni sebijik mcm yg ktorg gi kat korea.. Hihih. Dah takyah buang masa pi museum 3D kat korea dah. Kat pd pun ado.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^