Follow Viruspadu

Wednesday, January 21, 2015

Boat Noodle


Korang dah try dah Aroi Thai Boat Noodle & Street Food ni?

Tak silap saya ada dekat publika gak ni kan.

Ritu la ni, En.Badang tetiba ajak saya menerai makan kat sini. Ini yang saya pergi kat cyberjaya ni. Location dia korang google la hekkkk. Tak reti den nak cerite.


Bestnya makan dekat sini adelah
Kalau jenis yang makan sikit best, jenis suka makan banyak pun best.

Dia jual dalam mangkuk kecik-kecik tau.
Satu mangkuk tu RM1.90 je woiiiiiiiiiiiiiii
Murahkannnnnnnnn. Murah la dari sushi tu kan.
Konsep dia macam sushi jugak. Tapi ini makanan thai la.
Ada mihun sup, nasi goreng apa bagai semua.

Besttttttttttttttttt.
Suka lak saya.
Makan semangkuk memang tak cukup la
2 pun tak cukup
3 pun tak cukup
4 pun tak cukup
5 pun tak cukup
6 pun tak cukup
10 pun tak cukup
11pun tak cukup
20 pun tak cukup
21 pun tak cukup
22 pun tak cukup
123946 pun tak cukup

HAHAHAHAHA ok itu jin dia yang makan tu.






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

4 komen[s]:

Miss Moon said... [Reply to Comments]

tak aci nih kak jeng dah pegi . Ai yg kije cyberjaya nih pun lom pegi lagi ...

tak paaaaaaaaaaa besok gaji harua ai pegi terus

yer la kena la tunggu gaji sebab kak jeng kata kena makan 20 mangkuk hahahahha

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said... [Reply to Comments]

kat Publika pun ade ni kan ...sayangnya tak pernah cuba lagi...nanti jumaat nak pergi lah ...

Love Razila said... [Reply to Comments]

Wah!! sedap nampak ni...nak try gaklah...betul ke semua mangkuk bernilai flat rate rm1.90?? seriusly?? terkejut sangat dah ni...

Sue Sopian said... [Reply to Comments]

waaaa.. nampak sedap je ni..
selalu meeting kat putrajaya tp tak penah nak cari.. -_-" kahkahkah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^