Follow Viruspadu

Monday, January 19, 2015

Rudaini Beaute Skin Care


Hi korang...ni nak share testimoni kak zara, akak kite sendiri ni...

tu la kan terpaksa tunjuk muka yg patut sorok tu kann tapi sebab kasih sayang tu share la jugak

Korang perasankan gambar yang before tu kak zara ada parut jerawat yg punca tangan gatal kak zara pastu kulit pun kusamkan. Lepas sebulan kak zara cuba #rudainibeaute #skincare set plus pulak dengan #angelmask. Alhamdulillah sangat-sangat. Parut jerawat yang degil tu pudar dan makin hilang. Alhamdulillah 

Muka pun ada seri jugak sikitt. Sukaaaaa betul. Lompat bintang teruss!! 

Jadi kak Zara memang rekomen korang cuba products #skincarerudainibeaute ni tau.



Cepat-cepat whatsapp kak Zara #0162048884 untuk sembang-sembang lebih tentang products ni.

Cod : klang area. shah alam. setia alam. kapar. meru. setia alam. kuala selangor
Pos : setiap hari

#skincare rm110
#angelmask rm77
#luvmycoffee rm69.90
#sayajualrudainiproducts
#feedbackcustomerrudainibeaute


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^