Follow Viruspadu

Monday, February 23, 2015

Bercuti di Seremban

Phewwwwwwww
Teruk giler jalan jem cuti CNY kali ni kan
Saya yang rumah sebelah highway ni pun seram-seram tengok kereta atas jalan.
Memang cekal la semangat korang yang harung jem tu.
Syabasssssssssss.

Cuti kali ni, family saya yang ramai-ramai turun seremban.
Yang sebenarnya nak buat makan-makan je.
Disebabkan selalu tengok makdak ngan pakdak makan best-best kat rumah,
Pastu selalu jobo kat group wasap pulak tu.
Asal makan je, share gambar HAHAHAHA
Dasar sangat perangai mak buah ni kan.

Meh meh datang rumah makdak kita makan-makan reramai meh.

Itula yang terjadi khamis lepas.

dah alang-alang buat makan makan tu malam.
Ada yang nak lepak tido terus.
Meh meh, makdak sukeeeeeeeeeeeeee je.

Kakcik and family datang awal.
Maka kitorang ajak lepak city park.
Layan aiskrim pasu
Layan buih sabun
Layan erobik sampai pitam HAHAHAHA




gambar erobik ada sekali ngan video.
tapi segan plak nak share ngan korang kehkehkeh.
gemalai sangat kakjeng. Pui.

masa kitorang kat taman,
pastu kaklang and family sampai, akak and family sampai.
terpaksa dorang cari jugak city park. sbb tuan rumah kan takde.
Pastu join erobik sekali

paling kesian kat ceera la.
baru sampai city park, kitorang dah nak balik.
So dia kena patah balik HAHAHA
merasa la kena caruts ngan dia

"mengada sangat nak erobik bagai, gemok jugak atam tengok"

HAHAHAHAHAHA
Biadapppp HAHAHAHAHAHA

Tahu la saya dah berisi sekarang (pipi)

dan malam itu.

Makan makan makan makan.

dan tak sempat nak snap gambar.
itu je satu.
mujur ada.

Ini esok siangnya.
Yang tido rumah saya, family kaklang, akak dan kakcik aje.

So pagi tu saya ajak la mendaki hill park s2. Bagi lemak-lemak terkumpul semalam terbakar. Banyak kan makan semalam.

Semua anak-anak. Kecuali yang tudung hitam tu makbuah. 

Lepas tu, anak-anak buah geng anak-anak buah aje. Takde makna nak geng ngan kitorang. So kita layan blues belakang batu aje la HAHAHA




 more pics kat instagram @viruspadu

Hongeh jugak naik hill park ni
Lagi hongeh kalau anak tetiba datang mengadanya mintak dukung
Senget bahu mak hencek.

Ini pulak aktiviti lepas solat jumaat.
3D art gallery Lukut, PD.

Semua anak-anak, memang tak paham kenapa ada mak buah kat situ HAHAHAHA hetchu!

Disebabkan saya dah kali keberapa datang. Saya jadi tukang amik gambar je lah.








Bestttttttttt layan ramai-ramai tu

Tapi kalau dah ramai ni, satu je yang susah.
Nak tepat masa.
Memang payah.

Biasa kitorang berempat je. Kalau bersiap mmg laju.
Kadang mandi pun tak, sebab malas HAHAHAHA
Tapi bila ramai ni, kena tunggu satu-satu siap.
Pehhhhhhhhhh.

tak kisahlah
Yang penting happpyyyyyyyyyyyyyyy.

Lepas habis lepak kat 3D art tu.
Adik beradik saya semua pakat balik.

Terus rasa sunyi.

krik krik krik



Jom la lepak makan ikan bakaq.


Restoran D'terapong. 
Korang try la lepak sini kalau gi PD
sedap
dan harga rizenebel jugak
Pemandangan mmg best giler
Tepi laut kotttttttttttt.
Konfemla best

Anak dara tu tengah bergambar kihkihkihkih


 Ok tu je.



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

3 komen[s]:

mamabeauty said... [Reply to Comments]

ohh thanks KJeng sudi share tempat makan tu.. nampak macam menarik

Macikz konah Ias nur hidayahI said... [Reply to Comments]

menarik!

Mohd Syukri said... [Reply to Comments]

Thanks.. Info berguna untuk sy menghabiskan masa kt seremban







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^