Follow Viruspadu

Wednesday, February 04, 2015

Hiyahhhhhhhhh

Sejak masuk darjah 2 ni.
Nisa asikla cakap nak masuk karate.
Pastu bila kita tanya tekwando ke? dia kata bukan. Tapi karate.
HAHAHAHA.
Ke memang ada karate kat sekolah dia?
Lantakla. Omak kau bukannya paham sangat pun ni.

Tapi sebenarnya sejak dia darjah 1 lagi dia dah mintak nak join
Saya malas nak layan
Sebab budak-budak ni biasa hangat-hangat chicket shit je
Lepas tu malas dah.
Lagipun masa dia darjah satu, tak lulus saringan pertama masa dia mintak nak join tu HAHAHAHA
Saya suruh dia eja PEPERIKSAAN. Pastu tertinggal huruf A kot, masa eja saAn tu.
Langsung gagal.
HAHAHAHAHA

Kejam betul emak dia.

So yang darjah dua ni. Saringan pertama lulus.
eja apa ntah. Betul pulak ejaan dia.

Walaupun emak yang bagi kelulusan ke tidak masuk tekwando.
Yang kena bayar yuran tetap bapaknya HAHAHAHA.
Dasar sangat. Baik tanya Bapak dia je kan.

Ni khamis lepas.
Pertama kali belajar.
Apak dia yang cemas tu.
Siap menyorok belakang tiang tengok anak dia
Papadom sangat
Alololololo









A video posted by Kak Jeng (@viruspadu) on

Nampak nisa memang sungguh2 betul la.
Saya pulak eksaited pastu.

Nisa sanggup taknak buka baju putih tu sampai saya balik.
Nak mama tengok dia pakai baju putih
Alolololo

kenapa semua sweet sweet nihhhh.


Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

1 komen[s]:

nAjWaHn said... [Reply to Comments]

Heheee...tingat grading mimi &taska's friend marin...hampir xpergi mulanya.tp ksian kt cikgu yg beria memujuk...mmg priceless..kalah tgk maharaja lawak kott.skt rahang dek tergelak sajorrk.... spend time wif kids will never dissapoint U! :)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^