Follow Viruspadu

Thursday, February 12, 2015

Jimba jimbaan

Sebelum mak hencek lupa.
Lama dah ni
Sesi berjimba bersama Geng Pakai Shawl aka Geng Tekanan Darah Rendah aka Geng Mak Guard #tilljannah HAHAHAHA hashtag tu kena ada HAHAHA.

Kitorang berjimba masa cuti tersepit hari tu la. Tapi orang Wilayah memang cuti isnin tu kan. Kitorang orang seremban pun cutiiii jugakkkkkkkkkkkkkkkkkk. Tapi cuti kena isi borang la.

Ini adelah mak mak yang teringin nak shopping dengan aman damai. Lama tak shopping aman-aman macam ni. Tapi walaupun shopping dengan aman, tetap beli baju anak jugak. HAHAHAHA Dasar emak emak memang macam ni.

Tiga orang ni. Awal-awal nak set semua pakai tudung neelofa. Senang kan pakai tudung tu. Dasar emak-emak lagi la ni. Semua nak yang senang tapi nampak meletop-letop. Sebab tu ko kena beli BB Cream Seqy Beauty tau. Senang je pakai, terus cun melanton-lanton HAHAHAHA teriklan pulak kita.

Aktiviti ni kena dirahsiakan dari anak-anak, kalau tidak, dorang sentap.
Bak kata nisa "kita kan satu keluarga, kena la pergi sama-sama" kihkih
Semua kena keluar rumah macam biasa. Balik rumah pun sebelum anak balik sekolah jugak.
Kesian emak emak sekarang nak shopping. Macam nak buat salah je kena rahsia-rahsia kan kihkih.

Plannya, shopping kat IOI City Mall.

Sarapan kat RNR. Gerai Anugerah. Makan meehun sup.
HAHAHA terus hafal nama gerai tu. Sebab mekchu tersalah order extra ayam. Tak nampak isi dah. Nampak ayam je penuh satu mangkok. Punch Line betul HAHAHA. errrr tak kelakar ke? HAHAHAHA Sebab kalau cerita memang jadi tak kelakar. Tapi kalau kau tengok rupa ayam penuh satu mangkok tu... memang ko gelak meleleh air mata HAHAHAHA. Yang rupa orang nak makan tu pulak kurus je. Haduh!

Kitorang sampai kat IOI tu, banyak kot kedai yang tak bukak lagi.

Maka mari jalankan acara "pecah telur" ... Beli kasut dulu.

Tengah sale ke canne tah. Banyak tmpt ada diskaun. Rambang mata jadi.

Tapi akhirnya beli baju sendiri sehelai je.
Baju anak berhelai-helai.
Aiyoooooooooo

Korang pernah try tak eksrem magnum ni? 
Biasanya ramai sampai kena beratur panjang

Rezeki kot. Tak ramai pulak orang. So singgah la beli.

Yang saya amik tu manis gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Tapi sedap la.
Saya bukan jenis kuat manis
Saya jenis kuat tawar.
Sebah tu saya suka Latte without Sugar :p

Manis sikit2 okla.

So saya sajes, kalau korang nak try magnum ni. Sila try white coklat, pastu amik kacang-kacang je. 
Sebab mekchu buat gitu. Sedapppppppppp

Kak Piah, Mekchu, Kak jeng 
Pipi kembong.

Maka kena amik gambar macam ni. Baru kurus sikit. 

Dubu Dubu. 


Kakjeng dah malas taip la tu HAHAHAHA.


Kalau nak beli kasut je.
Mesti teringat kawan baik kesayangan lagi sorang itteewwwwww
Sebab kalau beli kasut, selalu dengan beliau.

Eh. Rindu pulak kita.



Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu






Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^