Follow Viruspadu

Wednesday, February 18, 2015

Kambing Perap Rembau

Buat warga Seremban / Rembau / Negeri Sembilan dan kawasan berdekatan dengannya. Kalau rasa nak buat BBQ atau sesaje nak makan Kambing. Boleh follow beliau dekat IG.

Ini review seikhlas hati aje.
Sebab saya makan sedap. So saya share jugak la.
RM35/kg


Ejat nama dia.
Peminat kpop macam kakjeng jugak HAHAHAHAHA


Malas nak tulis pepanjang, sebab lapau plak perut saya ni tengok kambing ni hahahahaha



Balik rumah terus makan kambing.

Tapi tak puas hati.

Makan kambing mestila ada kentang putar, baru la feeling makan kat hotel kan. Ha hambek ko! rela buat kentang putar sendiri. tapi ni hari lain pulak la ye.


Ok tu je nak share.

Aduh lapar mak hencekkkkkkkkkk




Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^