Follow Viruspadu

Monday, March 09, 2015

Jom Beli Combo Set Seqy Beauty. JIMAT GILER!

Assalamualaikum,

Nak cerita pasal berita baik ni kat semua.

Seqy Beauty dah keluarkan satu lagi product baru yakni SAKURA MASK.
Kalau korang dah cuba BB Cream RM55 dengan Cleanser RM45 by Seqy Beauty dah tahu dah kan macam mana osem giler product Seqy Beauty ni. Korang memang kena cuba SAKURA MASK ni pulak. Konfem jatuh cinta melantun-lantun jugak. Testimoni makin hari makin banyak sampai tak tahu mana satu nak pilih. HAHAHA. Ayat nak over-over aje kan. Tapi memang itu lah kenyataan yang terpaksa saya pikul HAHAHAHA

Tadaaaaaaaaaaaaaa.

Ini la rupa SAKURA MASK by Seqy Beauty.

Botol dia canggih baq ang
Dijamin gel dekat dalam tak tercemar sebab ko takyah colek-colek pakai jari kalau nak pakai.
Pakai ia picit-picit je. Nanti dia keluar kat atas.

1st time saya jumpa yang macam ni. Jakun kejap HAHAHAHA.

Sakura Mask adalah gel pelbagai fungsi kerana ianya mengandungi Sakura Plan Extract  dan Snail Extract yang terkenal dengan fungsi melembap, anti-penuaan, mencerahkan, dan juga mempunyai ciri-ciri anti-radang. Beberapa ekstrak tumbuhan juga ditambah untuk hasil yang lebih optimum.

Fungsi dan Kebaikan Sakura Mask by Seqy Beauty
1. Sesuai untuk semua jenis kulit.
2. Menyegar serta melembapkan kulit.
3. Mengurangkan bekas jerawat
4. Mengecilkan pori-pori 
5. Mencerah dan menghaluskan kulit wajah
6. Membantu re-generasi kulit
7. Mengurang dan mencegah kedutan pada wajah
8. Mengeringkan jerawat
9. Mengurangkan kemerahan dan ruam pada kulit
10. Boleh digunakan untuk kulit terbakar
11. Kaya dengan vitamin B
12. Mengurangkan selulit
13. Menghilangkan flek hitam pada wajah
14. Memperbaiki kulit secara keseluruhan
15. Merangsang pembentukan kolagen
16. Anti-penuaan, anti-radang, anti-septik, anti-fungal


Ingredients :
  
Aqua, Carbormer, Extract Sakura Plant, Snail Secretion Filtrate, Chamornilla Recutita (Matricia) Flower Extract, Sodium PCS, Glycerin, Propylene Glycol, Allantoin, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Chlorhenesin

Cara Penggunaan :
1. Sapu secara merata di seluruh wajah dan leher (15-20minit). Bilas.
(boleh digunakan pagi atau malam)

atau

2. Sebelum tidur, sapu secara merata dan bilas pada keesokkan pagi.

*Boleh digunakan setiap hari.
*Jika anda memakai krim malam, boleh menggunakan Sakura Mask 2 atau 3 kali seminggu.


BEST SANGAT KANNNNNNNNN...

Jadi nak bagi tahu yang paling best ni.

Kalau korang beli COMBO set RM190 ni. Dapat freegift POUCH Limited Edition by Seqy Beauty tau. Limited sangat. 




Jom order sekarang!
Whatsapp Kakjeng 0122052091 
Nak sms pun boleh.
Nak emel pun boleh viruspadu@gmail.com






Follow Kak Jemah viruspadu.blogspot.com

Mama Alesha, An-nisa dan An-Nur Abriza



Follow Me @ www.twitter.com/viruspadu
www.facebook.com/viruspadu

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^