Follow Viruspadu

Tuesday, April 21, 2015

Warna Natural la saya pakai :)

Rasa macam dah lama kita tak sembang pasal product Seqy Beauty kan.

Sekarang product SQB dah ada 3 dah tau.

1. BB Cream by Seqy Beauty RM55
2. Cleanser by Seqy Beauty RM45
3. Sakura Mask by Seqy Beauty RM110

Semua pun lulus KKM.

Kalau nak untung banyak beli set terus. Tetiganya ada, harga jadi RM190 je. Termasuk pos uols. Ada freegift pulak tu lagi.

Hari-hari saya share testimoni dalam instagram saya @viruspadu.
Dipersilakan tengok dekat sana.

Whatsapp saya kalau berminat nak torai yo! +6 012 205 2091

Oyye lagiii...

Saya pakai BB Cream Code no 2 tau. Natural. 
Yang ni gambar iphone terlebih cahaya la plak hahaha

yang ni ok sikit cahaya dia
cubaan menayang pandora ni HAHAHAHA
Hetchu!



Nah ni saya share testimoni sikit kat sini.

















Cepat Whatsapp KakJeng laju-laju
+6 012 205 2091


Nanti saya buat entry saya pakai sakura mask tu tau.

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^