Follow Viruspadu

Wednesday, July 29, 2015

Putih

Acah-acah english style aje ni.

Yang sebenarnya rumah saya ni bukan english style sangat. Bercampur aduk asal boleh je.Kayu kayan ada. Yang putih-putih ada. Yang modern yang bali yang english yang omputeh yang hulu langat semua ada HAHAHA.
Meja ni meja lama.
So saya mintak tolong en.Badang catkan putih aje.
Putih agaknya nampak la style sikit. 
Nampak dalam gambar ni macam cantik je kan
Tapi sebenarnya tak la cantik sangat sebab putih macam susah nak kelihatan smooth.
Tapi takpelah. Bolehla tu.

"nanti kita beli yang pelekat bunga-bunga tu" kata en.Badang

ye tak ye.
Tak terfikir pulak saya.
kena carilah ni english style deco sticker tu 

Jom nilai 3 jom.

2 komen[s]:

QASEEH HATIKU QASEEH said... [Reply to Comments]

kena cat berulang kali..slps kering sapu cat putih lg skli..dan cat lagi..smpi nmpk sekata..lps tu cari spray no colour..utk nmpk shining..masa spray make sure x abuk..

wan muliani said... [Reply to Comments]

Putih ni cantik sebabnya nampak kemas & bersih...
rumah pon nampak luas je...

Kan?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^