Follow Viruspadu

Friday, August 07, 2015

As low as RM5.80 per item!

Teruja kan!
Mana nak dapat benda harga bawah RM10 zaman sekarang ni
Phewwwwwww

 Klik www.gemfive.com sekarang!


Sambut Merdeka ke-58 bersama GEMFIVE!
Every find a gem
Jangan kata kak Jeng tak payung! 

Tadi saya scroll punya scroll, mata terus tertumpu kat sini!
HAHAHAHAHA terus bercahaya-cahaya hati kita ni. Biasalah MAK MAK kan.


Sekarang shopping online memang banyak
Tapi nak cari shopping online barang kids memang payah!
Barang baby-baby banyak la. Tapi barang kanak-kanak sekolah rendah ni payah betul.
Nasib baik la GEMFIVE ni. Siap 70% lagi ni ha!
Ko tak giler! 

Hiburan MAK-MAK hihihihi



Nak nampak rancak lagi? Korang HAFAL kod ni! Nanti masa nak bayar tu masukkan kod ni. Terus dapat diskaun LAGI! 

RM20 dengan setiap perbelanjaan minima RM100 dalam satu transaksi 
(Kod GEMCash: GEM5M20)
RM50 dengan setiap perbelanjaan minima RM200 dalam satu transaksi 
(Kod GEMCash: GEM5M50)


Over 20,000 items (from over 600 brands) now available dekat GEMFIVE. Dan ada lebih daripada 58 brands participate dalam GEMFIVE Merdeka daily deals ni. Bukan main banyak lagi. Rugi kalau tak tengok pastu lagi lagi rugi kalau tak beli.

Jap-jap kita senaraikan dulu 60 brands (sebenarnya lebih lagi tau) tu supaya korang terasa lagi rugi kalau tak klik sekarang bahahahaha

A’kin
Acca Kappa
Anakku
Annick Goutal
Arena
Beats
Berry Bright
Berjaya Langkawi Resort
Beyond Closet
Bio-Life
Blackmores
Bose
Case Logic
Caudalie
Crabtree Evelyn
Crocs
Dr. Brandt
Dr. Ko
Fackelmann
Fred Perry Green Label
Golden Sands Resort Penang
Haier
Hypergear
Khind
Kordel’s
L'Occitane
Laura Mercier
Lava
LeapFrog
Like Bug
Linden Leaves
Listerine
Lock & Lock
Luxasia
Madam
MamyPoko
Melium Outlet
Melvita
Nescafé
New Balance
Ogawa
Paderno
Philips
Philips Avent
Pineng
Roccat
Roichen
Sachajuan
Samsonite
Sakun
Sandisk
Tramontina
Tuppercabinet
Tupperware
Universal Traveller
Violet
Waffiya by Dollscarf
Wallcker
Zebra


GEMFIVE ada juga buat tawaran harian tau bersempena perayaan Merdeka tahun ini meliputi pakej dan produk Fesyen, Elektronik, Kecantikan & Kesihatan, Rumah & Kediaman dan Ibu & Anak.
Ada deal yang offer 1 or 2 or 3 hari je tau.




Saya sebenarnya nak tulis panjang lagi
Tapi tengok korang macam dah tak sabar je nak klik GEMFIVE tu

Eh eh eh by the way, ada versi Bahasa Malaysia jugak tau untuk GEMFIVE ni

Ok la ok la
Klik sekarang
pastu beli




pastu...




lepas dah beli, share la dekat IG. Jangan lupa hashtag #GEMFIVE #GEMFIVEHome&Living #GEMilangMerdeka

5 komen[s]:

Amanda Suria said... [Reply to Comments]

makin rajin la online shopping ha....

aina alia Makabah said... [Reply to Comments]

give me five GEM5..syok shopping online

kisah earty said... [Reply to Comments]

wah murahnye.. geram tengok..

Afidah Azmi said... [Reply to Comments]

Gem five buat promo lagi..bestnyer,..

ComelComot said... [Reply to Comments]

cane nak puasa shopping online kalau offer suenya menarik mata n hati..uwarrggghhh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^